Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Masada sığınmacılar ve ekonomi gündemi var!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kabine toplantısının ana gündeminde 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesi ele alınacak. Ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirme yapılacak.

09.05.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:06) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Masada sığınmacılar ve ekonomi gündemi var!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Saat 15.30'da başlayacak olan toplantıda ülke için kritik öneme sahip konular ele alınacak.

1 milyon Suriyelinin ülkesine dönüşü görüşülecek

Bugün gerçekleştirilecek toplantıda sığınmacı ve göçmenler konusunun ele alınması bekleniyor. 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesi de toplantıda değerlendirilecek. Söz konusu projenin takvimine ilişkin ayrıntılar belli olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Ekonomi konusu ele alınacak

Ekonomideki son gelişmeler de Kabine'nin gündeminde olacak. Bu çerçevede hem enflasyonla hem de fiyat artışları ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan yeni hamleler değerlendirilecek.  

Bugün gerçekleştirilecek toplantıda yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ve Ukrayna-Rusya savaşının ele alınması da bekleniyor.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları açıklayacak.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal