Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor: Masada kritik konular var!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Masada kritik konular var.

28.03.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:49)

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'nin ana gündem maddelerinde ekonomiden dış politikaya birçok kritik konu ele alınacak. Toplantıda Rusya-Ukrayna savaşındaki son duruma yer verilecek.

NATO temasları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi temasları, ikili görüşmeler ve liderlerle yüz yüze görüşmeleri Kabine'nin görüşeceği konular arasında.

Rusya-Ukrayna Savaşı

Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin Türkiye'nin arabuluculuk girişimleri ve savaşın sona ermesi için çabaları da Kabine'nin gündem maddeleri arasında bulunuyor.

Karadeniz'in kuzeyinde yaşanan sıcak temaslar Kabine'de ayrıntılarıyla ele alınacak.

Recep Tayyip Erdoğan

Ekonomide atılacak adımlar

Ekonomide atılacak yeni adımlar ve enflasyonla mücadele de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de ekonomi de masaya yatırılacak konular arasında.

Temel gıdalara erişim ve stokçuluk yapanlarla ilgili de Kabine'de görüş alış verişinde bulunulacak.

Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi ekonomide atılacak adımlar ve tedbirler görüşülecek.

Terörle mücadele

Terörle mücadele konusu da Kabine'nin ana gündem maddeleri arasında bulunuyor. FETÖ, PKK, DEAŞ, PYD/YPG terör örgütleri başta olmak üzere terörle mücadele adımları masada değerlendirilecek. Bölgesel gelişmeler bu kapsamda ayrıntılı görüşülecek.

Gerçekleştirilecek Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal