Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmzasıyla Zonguldak’a Bağlı Filyos Endüstri Bölgesi'nin Sınırları Değiştirildi

Resmi Gazete’de yayınlanan kararda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Bitlis’in merkezine bağlı Cevizdalı köyü, Siirt'e bağlandığı ve bazı bölgelerin sınırlarının değiştirildiği belirtildi.

06.01.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-11:48) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmzasıyla Zonguldak’a Bağlı Filyos Endüstri Bölgesi'nin Sınırları Değiştirildi

Resmi Gazete’de yayımlanan son dakika haberlerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile bazı köylerin ve bölgelerin sınırlarında değişiklikler yapıldı. Yayımlanan karara göre, Bitlis'in merkez ilçesine bağlı Cevizdalı köyü, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlanırken, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Endüstri Bölgesi'nin sınırları değiştirilerek bazı alanlar TPAO'ya münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi.

FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ'NİN SINIRLARI DEĞİŞTİRİLDİ

Başkan Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de bazı kararlar, vatandaşları bilgilendirmek için yayımlandı. Yayınlanan güncel haberlerde, Van'ın Erciş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Çelebibağ Flamingo Alanı Potansiyel Doğal Sit Alanı'nın koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, sınır ve koordinatları gösterilen alanın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesi kararı verildi. 

Resmi Gazete'de yayınlanan kararlar

BAZI BÖLGELER TPAO'YA MÜNFERİT YATIRIM YERİ OLARAK VERİLDİ

Resmi Gazete’nin son sayısında yer alan habere göre, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Endüstri Bölgesi'nin sınırları değiştirilerek bazı alanlar Tpao'ya münferit yatırım yeri olarak verildi. Bu kapsamda TPAO tarafından Endüstri Bölgeleri Kanunu uyarınca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü hesabına yatırılacak tutar, sabit yatırım tutarının binde biri olacağı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal