Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Sığınmacı Tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" Programı'nda konuşma yaptı.

08.03.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 08.03.2020-17:05)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile alakalı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" Programı'nda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapmış olduğu açıklamada, "Şehitlerimizin özellikle yakınlarına istihdamdan eğitim, öğretime kadar tüm meselelerini çözmeye çalışıyoruz." sözlerine yer verdi.

"KADINI META ALARAK GÖREN HİÇBİR TOĞLUMUN GELECEĞİ AYDINLIK OLAMAZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadını insan değil meta alarak gören, sırf cinsiyetinden dolayı zulmeden hiçbir toplumun geleceğinin aydınlık olamayacağını ifade etti.

"SURİYE'DE HAYATINI YİTİREN KADIN VE ÇOCUKLARA KİMSENİN GÜÇLÜ ŞEKİLDE DİKKAT ÇEKTİĞİNİ GÖRMEDİK"

"Suriye'de hayatını yitiren 1 milyona yakın insandan çok önemli bir bölümü kadın ve çocuk olduğu halde bu konuya kimsenin güçlü bir şekilde dikkat çektiğini görmedik, duymadık, bilmiyoruz." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa kapılarına dayanan 100 binlerce insan içindeki kadınlara yapılan eziyetleri, önlerine dikilen tel örgüleri, dövülerek, hatta vurularak geri gönderilme çabalarını kimsenin kınadığını işitmedim." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Vicdanları nasır tutmuş bir dünyanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlaması kelimenin tam anlamıyla riyakarlıktır." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal