Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bıden'a Mesaj: 'Bunları İyi Tanı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti 7.İl kongresinde ABD Başkanı Bıden'a teröristlerin yanında olduklarını vurguladı.

15.02.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-15:10) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bıden'a Mesaj: 'Bunları İyi Tanı'

BIDEN BUNLARI İYİ TANI

''Bölücü terör örgütü 1984'ten bu yana 30 bin sivil insanımızı katletti. Bunlar içinde anne karnındaki çocuktan kadından yaşlıya işçiden öğretmene çobandan imama her kesimden insanımız vardır. Dünyaya diyoruz ki gelin bu alçakların gerçek yüzünü iyi tanıyın. Sayın Biden sen de bunları iyi tanı. Ama bunları tanırken FETÖ'yü de unutma'' diye konuştu.

AİLELERİNİZ SİZLERİ BEKLİYOR

''Terör örgütü PKK'nın sivil katliamlarını kitaplaştıracak olursak Batılıların o anlı şanlı ansiklopedilerinin hacimlerini geride bırakır. Bir gece ansızın teröristlerin tepesine binecek güce ve kararlılığa sahibiz. Terör örgütü tarafından kandırılmış gençlere sesleniyorum, gelin bu kiralık katiller ordusundan kurtulun. Anneleriniz babalarınız sizi Diyarbakır'daki çadırda bekliyor. Vakit daralıyor, geç kalmadan kendinizi bu kirli yapıdan kurtarın. Gara'da yaşanan bu katliamdan sonra artık hiçbir ülke, kuruluş, yapı ve kişi, Türkiye'nin Irak ve Suriye harekatlarını sorgulayamaz. Bu katliamı yapanlar kör bir şekilde kendilerine destek verenlerden güç alıyor'' diye ifade etti.

HERKESİN ÖNÜNDE İKİ YOL VAR

''Bundan sonra herkesin önünde iki yol var. Ya Türkiye ile birlikte hareket edip teröre karşı amasız, fakatsız, lakinsiz tavır alacaklar ya da bu eli kanlı terör örgütünün her cinayetinin ortağı olarak önce vicdanlarda, ardından uluslararası platformlarda hesap verecekler" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal