10.02.2021-12:57 (Son Güncelleme:10.02.2021-12:57)


1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’ye müjdeye verdi!



2

Tüm Türkiye bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de açıkladı!



3

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu! İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın 'müjde' açıklaması...



4

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 Şubat pazartesi günü yaptığı AK Parti Bayburt, Niğde, Giresun ve Zonguldak 7'nci olağan il kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı ve "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak, bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" açıklamasında bulundu.



5

MÜJDE TAHMİNLERİ YAPILDI

MÜJDE TAHMİNLERİ YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadeleri iletişim ağlarında, sosyal medya ile televizyon programlarında "müjde" ile alakalı pek çok tahmin yürütülmesine yol açtı.



6

Tahminler arasında yerli aşı, yeni doğal gaz rezervi keşfi öne çıkarken yargı ve ekonomi alanında hazırlanan reform paketleri ile anayasa değişikliğine dair yeni açıklamaların da "müjde" olarak duyurulabileceği yorumları yapıldı.



7

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merakla beklenen müjdesi, aylar sonra grup toplantısına bizzat katılması oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdoğan, yaptığı konuşmaya ilişkin açıklamasında, "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak, bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.'' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR