Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG hakkında konuştu: Çok huzurlu, Çok rahat

Katıldığı bir ortak yayında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli araç TOGG hakkında konuştu. TOGG’un 29 Ekim’de banttan indirileceğini düşünen Erdoğan, aracın kullanımı hakkında ise ‘’Çok huzurlu, Çok rahat’’ sözlerini kullandı. Detaylar haberimizde...

29.09.2022-09:17 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-16:34)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir ortak yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yerli araç TOGG hakkında da konuşan Erdoğan, araç hakkında önemli açıklamalar yaptı. TOGG’un 29 Ekim’de banttan indirileceğini düşünen Erdoğan, aracın kullanımı hakkında ise ‘’Çok huzurlu, Çok rahat’’ sözlerini kullandı.

Çok huzurlu, Çok rahat

CNN Türk ile Kanal D’nin ortak yayınında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG’un hızı ve fiyatı hakkında konuştu.

Erdoğan TOGG

Erdoğan konu hakkında,  "Fiyatlar noktasında öyle ürkütücü bir fiyat çıkacağına ihtimal vermiyorum. 29 Ekim'e TOGG'u yetiştirelim istiyorum. Zaten Varank kimseye bırakmıyor. Ben kullandım çok rahat. Gürcan bey Başkanım ne kadar basarsan bas bu arabanın özelliği bu diyor. Şimdi ben yaptığım hızı açıklarsam eleştiri alabilirim."dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal