Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimizin Kimseye İhtiyacı Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada bir şeyi hatırlatmamız lazım, bu tür zamanlarda biliyorsunuz bazıları fırsat kollamaya kalkar. Bu fırsatlara asla bizler kapı aralamayalım. Bu fırsatlara kapı aralamayalım. Para toplama vs. Devletimizin bir ihtiyacı yok." dedi

25.01.2020-17:05 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-17:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimizin Kimseye İhtiyacı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Sürsürü mahallesinde depremin ardından çöken 4 katlı bir binanın enkaz alanına giden Erdoğan, buradan sonra Mustafa Paşa mahallesine giderek yıkılan binaların enkazındaki çalışmaları kontrol etti.

Depremde hayatını kaybeden anne-oğulun cenaze törenine katılan Recep Tayyip Erdoğan, cenazenin ardından bölgede incelemeler yaparken basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Deprem sonrası her iki tarafta çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bütün mesele şu anda çalışmaları yürüten AFAD, UMKE, Kızılay, Jandarma, askerimiz çalışmalarla şu ana kadar çok sayıda insanımızı enkaz altından kurtardı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Bini aşkın hastamız var yoğun bakımdakilerin sayısı çok az. Kendilerine Rabbim'den şifalar diliyorum. Enkazlardaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Arkadaşlarımız aldıkları ses üzerine gidiyorlar.

"PARAYA İHTİYACIMIZ YOK"

Ses dinleme cihazlarıyla olsun çalışmalar sürüyor. Sonuna kadar gayretle devam edecek. Devletimiz tüm imkanlarını kurumlarıyla beraber sürdürecek. Konuyla ilgili olarak milletçe ortaya koyduğumuz dayanışmaya teşekkür ediyorum. 

Burada bir şeyi hatırlatmamız lazım, bu tür zamanlarda biliyorsunuz bazıları fırsat kollamaya kalkar. Bu fırsatlara asla bizler kapı aralamayalım. Bu fırsatlara kapı aralamayalım.

Para toplama vs. Devletimizin bir ihtiyacı yok. Yardım yapılacaksa kurum belli, AFAD ile Kızılay ile yapılır. Dağıtılması gereken yerlere dağıtılır. Fırsat kollayıcılara fırsat vermeyelim." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal