CSKA Moskova 1-2 Roma Maç Özeti ve Golleri İzle

Şampiyonlar Ligi’nde G Grubu 4. hafta karşılaşmasında milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in takımı Roma, FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yönettiği karşılaşmada CSKA Moskova’ya konuk oldu.

08.11.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-11:38) CSKA Moskova 1-2 Roma Maç Özeti ve Golleri İzle

CSKA Moskova ile Roma arasında oynanan ve FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında İtalyan temsilcisi, ev sahibi CSKA Mokova’yı 2-1 mağlup etti.

Luzhniki Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Roma, 4. dakikada Kostas Manolas’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda ise ev sahibi ekip 51. dakikada Arnor Sigurdsson’un golüyle durumu eşitledi: 1-1. Ancak bu gole Roma’nın yanıtı gecikmedi ve 59. dakikada Lorenzo Pellegrini’nin golüyle konuk takım bir kez daha öne geçti. Kalan dakikalarda iki taraf da skoru değiştirmeyi başaramadı ve karşılaşma Roma’nın 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin 56. dakikasında CSKA Moskova’da Hördur Magnusson, ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Milli futbolcumuz Cengiz Ünder karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, 70. dakikada Justin Kluivert’in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonucun ardından puanını 9’a yükselten Roma, gruptan çıkmayı garantilerken, CSKA Moskova ise 4 puanla 3. sırada kaldı.

CSKA Moskova 1-2 Roma Maç Özeti

Karşılaşmanın özetini izlemek için tıklayınız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal