Crawford: 'Durant Ve Kyrie, Brooklyn'de Şampiyonluk Kazanırlar'

Serbest oyuncu Jamal Crawford, Kevin Durant ve Kyrie Irving'in, Brooklyn Nets'te bir kupa alacaklarına inandığını belirtti.

28.04.2020-15:18 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-15:20) Crawford: 'Durant Ve Kyrie, Brooklyn'de Şampiyonluk Kazanırlar'
Yıldız basketbolcu Jamal Crawford, Kevin Durant ve Kyrie Irving'in, Brooklyn Nets'te bir şampiyonluk elde edeceklerine inandığını dile getirdi.

Bazıları, Brooklyn'deki Kevin Durant ve Kyrie Irving'in birleşmesinin, beraber var olup olamayacağını düşünmüşlerdi.

Fakat Crawford, ikilinin Brooklyn'e gittikten sonra Nets ile şampiyonluğu elde edebileceklerini belirtti:

"Kesinlikle. Şüphesiz. Anlaşmaları ve yollarını bulmaları gerekecek anlar olacak. Bu anlar daha yakın maçlarda daha fazla gelebilir, çünkü ikisi de topa sahip olmaya ve oyun tamamlamaya, karar vermeye ve yakın maçlardaki durumlar hakkında belirli yollara gitmeye alışkın. Belki orada daha fazla varlık gösterirler, ama eminim sezon boyunca gerçekleşecektir."

"Her ikisini de tanıdığım ve sıkı olduğum için şunu diyebilirim ki, arkadaşlıklarının her şeyin yerine geçeceğini düşünüyorum, çünkü birbirlerinin üzerine giderlerse, bunun iyi niyet temelli olduğunu biliyorlar. İkisi de şampiyon adamlar. İkisi de asıl hedef için nelerin gerektiğini biliyor ve her ikisi de bir araya gelmeyi düşündüklerinde bunun olacağını biliyorlardı. Bir kez bunu halledip geçtikten sonra, her şeyi yapabilirler."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal