Çorum'da namaz kılmak için camiye gelen gençten duygulandıran hareket! Caminin panosuna not yazıp para bıraktı

Çorum'da ezan vakti camiye giren bir genç, namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namaz kıldıktan sonra panoya bıraktığı parayı gören cami imamı şaşkınlığını gizleyemedi. Şeker, ‘Güzel kardeşimizin bu yapmış olduğu davranış gerçekten beni çok etkiledi ve duygulandırdı. Rabbim böyle düşünceli kardeşlerimizin sayısını artırsın’ dedi.

15.03.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:34)

Çorum’un Güveçli köyünde meydana gelen olayda, bir genç ezan vakti namaz kılmak için camiye geldi. Havanın soğukluğundan dolayı elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran genç, kullandığı ısıtıcı için caminin panosuna ‘Namaz kılarken ısıtıcı açtım’ notuyla birlikte 10 TL para bıraktı. Akşam namazı için camiye gelen imam Yasin Şeker ise panoya yazılan notla birlikte parayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Duygulandıran hareket

Caminin güvenlik kamerasını inceleyen din görevlisi Şeker, ‘14 Mart 2022 tarihinde ikindi namazını kıldık ve namazdan sonra eve geçtim. Akşam namazına geldiğimde bu videodaki kardeşimizin ısıtıcıyı kullanıp tahtaya not yazıp ve bir miktar parayı camimize bırakıp gittiğine şahit oldum. Güzel kardeşimizin bu yapmış olduğu davranış gerçekten beni çok etkiledi ve duygulandırdı. Rabbim böyle düşünceli kardeşlerimizin sayısını artırsın’ diye konuştu. 


Panoya not yazıp para bıraktı

Güvenlik kamerasında yansıyan olayda, gencin namaz sırasında elektrik ısıtıcısını çalıştırdığı görülüyor. Genç, namazın ardından caminin ilan panosuna gelerek notla birlikte para bırakıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal