Çok Güzel Hareketler 2'nin En Sevilen Oyuncusu Safa Sarı Dünya Evine Girdi!

Ünlü oyuncu Safa Sarı'dan hayranlarının ve yakın dostlarının yüzünü güldüren haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.02.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-13:14) Çok Güzel Hareketler 2'nin En Sevilen Oyuncusu Safa Sarı Dünya Evine Girdi!

Kanal D ekranlarının en sevilen komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de başarılı skeçlerle ekran başındaki izleyicilerin yüzünü güldüren başarılı komedi programı hakkında, geçtiğimiz günlerde üzücü bir haber gelmişti. Kanal D'de yayınlanan bölümlerinin yanı sırta sosyal medyada da büyük bir ilgiyle izlenen Çok Güzel Hareketler 2'nin ekranlara veda edeceği resmi hesap tarafından duyuruldu. Programın hayranları ve sıkı takipçileri verilen bu kararı anlamakta güçlük çekerken, bir açıklama daha geldi. Oyuncu kadrosundan Batuhan'ın duyurduğu habere göre, çok sevilen Çok Güzel Hareketler programı yalnızca televizyonlara veda edecek ve başka bir platformda yayınlanacak. Konuya ilişkin henüz net bir bilgilendirme yapılmasa da, programın sıkı takipçileri arasında bu haber bile büyük bir müjdeyle karşılandı. 

NİKAH MASASINDAN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Çok Güzel Hareketler 2'nin en sevilen ve başarılı bulunan oyuncuları arasında yer alan Safa Sarı, başarılı oyunculuğunun yanı sıra gösterdiği taklit yeteneğiyle de diğer isimler arasından sıyrılan biri oldu. Oynadığı her skeci büyük bir ilgiyle izlenen Sarı'nın, önceki gün uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun o anlarına şahit olan yakın dostları ve oyuncu kadrosu da, Safa Sarı'nın mutlu gününe dair kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. 

SAFA SARI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal