Çocukların Yavru Kediye Yardımı Görenlerin İçini Isıttı

Sivas’ta bir otomobilin kediye çarpması sonucu yaralanan kediyi çocuklar fark etti. Kedinin tedavisi için seferber olan çocuklar, meyve kasasına koydukları kediyi veterinere götürdü. O görenlerin içini ısıttı.

16.12.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-17:44)

Sivas’ın Zara ilçesinde bir aracın çarparak yaraladığı kediyi, çocuklar fark etti. Çocuklar, yolda bulduğu yaralı kediyi meyve kasasına koyarak veteriner kliniğine götürdü. Kediyi tedavi ettirmek için büyük çaba sarf eden çocukların tutumu görenlerin yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturdu.

Olay, Sivas’ın Zara ilçesinde meydana geldi. Yol kenarında bir otomobilin çarpması sonucu yaralanmasına neden olduğu anlaşılan kedi yavrusunu bulan çocukların, onu orada bırakmaya gönülleri razı olmadı. Çocukların, kediyi tedavi ettirmek için gösterdikleri çaba görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Zara’da ilçesinde bir aracın çarparak yaraladığı kediyi, çocuklar fark etti. Çocuklar, yolda bulduğu yaralı kediyi meyve kasasına koyarak veteriner kliniğine götürdü. Kediyi tedavi ettirmek için büyük çaba sarf eden çocukların tutumu görenlerin içini ısıttı. 

MEYVE KASASININ İÇİNE KOYUP TAŞIDILAR 

Bir aracın çarpmasıyla yaralanan yavru kediyi fark eden çocuklar, kayıtsız kalmadı. Yaralanan kediyi, bir meyve kasasının içine koyarak Zara Belediyesi başkanının makamına götürdüler. Çocuklar, yol kenarında buldukları yaralı yavru kedinin tedavisine yardımcı olması için Zara Belediye Başkan Vekili Mustafa Ekici'den yardım istedi.

BELEDİYE KEDİNİN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİ

Zara Belediye Başkan Vekili Mustafa Ekici, çocukların yardım istemesi üzerine görevlendirdiği belediye personeli ile birlikte yaralı kediyi veteriner kliniğine götürmesini istedi. Araba çarpması sonucu yaralanan yavru kedinin veteriner kliniğinde yapılan bakımını da Zara Belediyesi Temizlik Saha Amirliği görevlilerince karşılanacağı bildirildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Çocuklar, araba çarpması sonucu meyve kasasına koydukları yavru kediyi ilk önce Zara Belediyesi başkanının makamına götürdükleri ve ardından yaralı kediyi veteriner kliniğine götürdüğü görüntüler ise belediyenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Çocukların, yaralı yavru kediye yardım etmek için gösterdiği tutumu görenlerin yüzünde sıcak bir tebessüm oluşmasına neden oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal