Yaramaz Kedi Yorganla Birlikte Çamaşır Makinesine Atıldı! İtfaiye Ekipleri Son Anda Kurtardı!

Artvin’de oyun oynamak için yorganın içine giren yavru kediyi fark edemeyen sahibi yorganla birlikte kediyi de çamaşır makinesini attı. Durumun fark edilmesi üzerine çamaşır makinesi içindeki yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

13.12.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-17:38)

Olay, Artvin’in Borçka ilçesinde meydana geldi. Evinde hafta sonu temizliği yapan Necmiye Akbaba, yorganlarını temizlemek için çamaşır makinesine attı. Çamaşır makinesini çalıştırdığı sırada içinde yavru kedisinin olduğunu fark eden Akbaba, makineyi durduramadı. Yavru kedisinin makinede kaldığına telaşlanan sahibi bunun üzerine durumu Borçka ilçesindeki itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Oyun oynamak için yorganın arasına giren yavru kedi, sahibinin fark etmemesi üzerine çamaşır makinesine atıldı. Durumu fark eden sahibi, itfaiye ekiplerine haber verdi. Çamaşır makinesinden çıkartılan kedi, itfaiye ekipleri tarafından son dakika kurtarıldı. Islanmış şekilde makine içinden çıkarılan yavru kedinin herhangi bir sağlık problemi olmadığı bildirildi.

OYUN OYNAMAK İÇİN YORGANIN ARASINA GİRMİŞTİ

Artvin’de oyun oynamak için yorganın içine giren yavru kediyi fark edemeyen sahibi yorganla birlikte kediyi de çamaşır makinesini attı. Durumun fark edilmesi üzerine çamaşır makinesi içindeki yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 

YAVRU KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Aldıkları ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kedinin de içinde olduğu çamaşır makinesinin suyunu tahliye etti. Daha sonra kapağı açarak, makine içinde mahsur kalan yavru kediyi dışarı çıkardı. Islanmış ve korkmuş bir şekilde makineden çıkan yavru kedi, veteriner hekimin yaptığı tedavinin ardından sahibine teslim edildi.

CAMI KIRMALARINI İSTEYECEKTİM

Evinde yavru kediyle birlikte 5 kedi besleyen Necmiye Akbaba, ‘Evi toparlarken yıkamak için yorganı çamaşır makinesine attım. İçinde kedinin olduğunu fark etmedim. Kapağı da açamayınca itfaiyeye haber verdim. Sağ olsunlar geldiler kedimi kurtardılar. Eğer onlarda açamasaydı çamaşır makinesinin kapağındaki cami kırmalarını isteyecektim. Benim için çok önemli bir konu itfaiye çalışanlarına teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal