Kedi Sevgisi Ölümüne Sebep Oldu! Genç Doktor Beşinci Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor İrem Büşra Üngül, İstanbul’a ailesini ziyarete gittiği sırada kaçan kedisini yakalamak isterken dengesini kaybetmesi sonucu beşinci kattan düşerek hayatını kaybetti.

30.11.2021-11:48 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-11:48) Kedi Sevgisi Ölümüne Sebep Oldu! Genç Doktor Beşinci Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Tekirdağ Hayrabolu’da aile hekimi olarak görev yapan İrem Büşra Üngül, hafta sonu izninde ailesini görmek için İstanbul’a gitti.

İstanbul’da evden kaçan Faik isimli bir kedi, onu yakalamak isteyen genç kadın doktorun sonu oldu. 27 yaşındaki Büşra Üngül, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor olarak çalışıyordu. Genç kadın doktor, İstanbul’a ailesini ziyarete gittiği sırada kaçan kedisini tutmak isterken dengesini kaybetti. Üngül, binanın beşinci katından düşerek yaşamını yitirdi. 

APARTMANIN BEŞİNCİ KATINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul’da ailesinin yanına bıraktığı Faik isimli kedisi, cumartesi akşamı balkona kaçtı. Bunun üzerine kedisine bir şey olur korkusuyla balkona çıkan Üngül, kediyi almaya çalışırken dengesini kaybedip apartmanın beşinci katından aşağıya düşerek hayatını kaybetti. 

GENÇ KADIN DOKTORUN CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖTÜRÜLECEK 

Tekirdağ’da sağlık hekimliği yapan Büşra Üngül, talihsiz bir olayla genç yaşta hayatını kaybetmesi sonucunda ailesi ve yakınları ve sağlık camiasında büyük üzüntü yarattı. Genç doktor Üngül’ün cenazesi memleketi Tekirdağ Hayrabolu’da toprağa verilecek. 

TAZİYE MESAJI YAYINLANDI

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan aile hekimi Büşra Üngül’ün sevenlerini ve sağlık camiasını derinden sarstı. Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, genç doktor Üngül’ün ölümü ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda; ‘Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde hekim olarak görevini ifa eden sağlık ailemizin değerli üyesi ve kıymetli meslektaşımız İrem Büşra Üngül cumartesi gecesi İstanbul'da bulunduğu evin balkonundan düşerek vefat etmiştir. 1994 yılında Tekirdağ'da doğan, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2019 yılında mezun olan meslektaşımız, bu tarihten itibaren Hayrabolu ilçemizde Toplum Sağlığı Merkezi, Saka Hüseyin Aile sağlığı Merkezi ve Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yaparak değerli hizmetlerde bulunmuştur. Meslektaşımızın ölüm haberi sağlık camiamızı derin üzüntüye boğmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine sevenlerine ve sağlık ailemize sabırlar dileriz’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal