Yanına Aldığı Yavru Kediyle Birlikte 50 Bin Kilometre Yol Yapan Tır Şoförü: ‘O Benim Yol Arkadaşım’

Trabzon’da tır şoförlüğü yapan Samet Ayyıldız, birileri tarafından araçtan atılıp ölüme terk edilen yavru kediyi yanına aldı. Nakliye şirketinde çalışan Ayyıldız, 3 aydır kediyle birlikte yollara çıkıyor.

15.12.2021-13:39 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-13:39)

Trabzon’da bir nakliye şirketinde tır şoförlüğü yapan Samet Ayyıldız, yolda terk edildiğini gördüğü yavru kediyi yanına aldı. Bulduğu yavruyu kediyi bir an bile olsun yanından ayırmayan tır şoförü Samet Ayyıldız, yolculuklarını artık kediyle birlikte yapıyor. 

Ayyıldız, birileri tarafından araçtan atılıp ölüme terk edilen yavru kediyi yanına aldı. Nakliye şirketinde çalışan Ayyıldız, 3 aydır kediyle birlikte yollara çıkıyor.

Samet Ayyıldız, nakliye şirketine bağlı tırda yaklaşık 50 bin kilometre yolculuk eden kedi için yuva aradığını belirterek ‘Benimle olduğu sürece, TIR'ın sürücü kabininde yaşam alanı çok dar oluyor.’ ifadelerini kullandı.

YOL ARKADAŞI 

Yıldız, uzun yolculukları sırasında ona eşlik eden yavru kedi için ‘yol arkadaşım’ diyor. Terk edilen kediyi yanından bir an olsun ayırmayan tır şoförü, ‘Birinin aracından yola bir şey fırlattığını gördüm. Sonra merak edip, gittim. Yavru kedi yolda öylece ağlıyordu, bırakmadım. Hemen alıp veterinere getirdim, tedavi oldu. Çok küçüktü, bir şey yiyemiyordu. Haftalarca biberonla besledim. 3 aydır beraber yolculuk yapıyoruz. Sürekli yollarda stresli bir işimiz var. Kedi, bana yol arkadaşı oldu’ dedi.


CAM KENARINDAN YOLU İZLİYOR

Yavru kedinin, tırla birlikte yaptığı uzun yolculuk sırasında cam kenarında yolu seyretmeyi sevdiğini dile getiren tır şoförü Samet Ayyıldız, ‘Bazen kucağıma yatıyor, bazen ayağımın altına giriyor. Koltukta oturuyor. Beraber uyuyoruz. Onu çok seviyorum. Çok iyi bir arkadaş. İsim vermedim. Çünkü onu sahiplendirmek zorundayım. Benimle olduğu sürece, TIR'ın sürücü kabininde yaşam alanı çok dar oluyor. Yurt dışına çıkmam gerektiği için sınır kapılarından onu geçirmem çok zor. Bırakacak kimsem de yok. Ona güvenilir bir yuva arıyorum’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal