Club Brugge'e Transfer Olan Diagne'ye Bıçaklı Saldırı Girişimi!

Diagne'ye Belçika'da saldırı girişimi! Polis devreye girdi. İşte detaylar..

03.09.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-14:10) Club Brugge'e Transfer Olan Diagne'ye Bıçaklı Saldırı Girişimi!

DİAGNE TAKIMDAN AYRILDI

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne'nin geçici transferi konusunda Club Brugge ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

ANDERLECHT AÇIKLAMA YAPTI

"Diagne ile her konuda anlaşmıştık. Protololü imzalatalım ve hangi forma numarasını istersin diye sormuşken 'acil bir işim var' diyerek telefonu kapadı. Acil işi, Brugge ile sözleşme imzalamasıymış.

ANDERLECHT TARAFTARLARI ÇILDIRDI

Anderlecht cehepsinden yapılan açıklamada Diagne ile anlaşma sağlandığı ancak son anda oyuncunun, "Bir işim var" diyerek Belçika ekibinin yöneticilerini kandırarak Club Brugge ile anlaştığı öne sürülmüştü. Bu haberlerin ardından Diagne'nin Belçika'ya indiği sırada Anderlecht taraftarları oyuncuya bıçaklı saldırı planladı. Diagne'nin havaalanına indiği sırada Club Brugge'ün görevlendirdiği şoförün oyuncuyu hemen fark edip araca bindirdiği ve havaalanından uzaklaştırdığı belirtildi.

CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE

Brüksel Polisi'nin de Diagne'nin belirli bölgelere gitmememsi gerektiğine yönelik uyarı yaptığı ve oyuncunun bu bölgelerde can güvenliğinin tehlikede olduğunun bildirildiği yazıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal