Çıplak Şekilde Geziyor, Tuvaletini Yapıp Üzerine Yatıyor

Antalya Muratpaşa'daki Demirciler çarşısında çıplak yatan ve anormal tavırlar sergileyen kimliği belirsiz kişi, esnafın çabaları sonrasında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait bir tesise yerleştirildi.

16.10.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:37) Çıplak Şekilde Geziyor, Tuvaletini Yapıp Üzerine Yatıyor

Antalya Muratpaşa ilçesinde çıplak gezen ve bu şekilde yatan, anormal hareketler sergileyerek çevreye rahatsızlık veren 35-40 yaşlarındaki şahıs hakkında güvenlik güçleri ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihbarda bulunuldu.

Adrese gelen polis, kimliği belirsiz adamın yüzüne maske takarken, vatandaşlar üzerine kıyafet giydirdi. Kimliği belirsiz kişi, ekipler tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait bir tesise yerleştirildi.

"ŞEHRİN MERKEZİNDE REZİLLİK YAŞANIYOR"

Tarihi Demirciler Çarşısı esnafından Özen Bıçakçılar, durumu 5 gündür birçok yere ihbar ettiklerini, konuyla sadece polisin ilgilendiğini söyledi. Erkek şahsın çıplak şekilde gezdiğini söyleyen Bıçakçılar, "zerini ve çevreyi kirletiyor. Tuvaletini yapıyor ve üzerinde yatıyor. Daha sonra buradan geçen yerli ve yabancı kişiler fotoğrafını çekiyor. Kendi elimizle dünyaya rezil olduk. Şehrin merkezinde böyle bir rezillik yaşanıyor. Kimse elini taşın altına sokmuyor" diye konuştu. Bıçakçılar, şahsın 5 gün sonunda misafirhaneye yerleştirildiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal