Çin Yeniden Alarma Geçti

Çin’in başkenti Pekin’de toptan satış pazarı kaynaklı vakaların artması sebebiyle kentteki alarm seviyesi yükseltilerek tüm okullarda eğitime ara verildi.

16.06.2020-21:04 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-20:59) Çin Yeniden Alarma Geçti

Pekin Belediyesi Eğitim Komisyonu tarafından yapılmış olunan açıklamaya göre, kentte ilk, orta ve yüksek öğretim seviyesindeki tüm okulların eğitim faaliyetleri yarından itibaren askıya alındı.

Söz konusu kararın kentte acil durumun üçüncü seviyeden ikinci seviyeye çıkarılması uygulamasının bir gereği olarak alındığı; öğrencilerin eğitime evlerinde internet üzerinden devam edeceği ifade edildi.

EYALETLER ARASINDAKİ SEFERLER DURDURULDU

Pekin Belediyesi yetkililerinden Çın Bey, yaptığı açıklamada, alarm seviyesinin yükseltilmesinin gereği olarak başkent Pekin Uluslararası Havalimanı ve Pekin Daşing Uluslararası Havalimanı'ndan yapılan eyaletler arası seferlerin durdurulduğunu bildirdi.

Market, gıda pazarları, restoranlar ve iş yerlerinde sıkı kontrol önlemleri uygulayacağını ve buralarda çalışanların maske ve eldiven takmalarını sıkı takip edeceğini vurgulayan Çın, ithal gıdaların izlenebilirliğini ve karantina standartlarının seviyesinin yükseltileceğini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal