CHP'nin Pişkinlikleri Bitmiyor!

Balıkesir'in Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümünde düzenlenen etkinlikte zincire vurulmuş çarşaflı kadın skandalı gündemde büyük yankı bulmuştu. CHP cephesinden konuya ilişkin hadsiz bir açıklama geldi.

15.09.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-10:53) CHP'nin Pişkinlikleri Bitmiyor!

Balıkesir'in Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümünde CHP'ye yakınlığı ile bilinen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte zincire vurulmuş çarşaflı kadın bir skandala yol açmıştı. 

GÖRÜNTÜLER İNFİALE YOL AÇMIŞTI

İnfiale yol açan gösteride sembolik olarak beyaz elbiseli bir kadın üzeri siyah çarşafla kapatılarak zincire bağlandı. Edremit'in kurtuluş töreninde yaşanan o anlar tepkileri beraberinde getirmişti. 

Yaşanan skandal olayın ardından Türk kadınının tarihin hiçbir döneminde zincire vurulmadığı ve vurulamayacağı hatırlatılarak tepkiler verilmişti. Çığ gibi büyüyen tepkilerin sonrasında gösteriyi düzenleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri hakkında soruşturma başlatılmış ve Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ise merkeze alınmıştı. 

CHP'NİN PİŞKİNLİKLERİ BİTMİYOR

İnfiale yol açan bu skandala özellikle kadınlar büyük tepki gösterdi. Bu görüntüler hakkında açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yaşanan durumun siyasi bir algı operasyonu olduğunu ifade etti.

YİNE CHP YİNE SKANDAL AÇIKLAMALAR 

Konuyla ilgili yine AK Parti'yi suçlayan Sarı, "Ak Parti Hükümeti Balıkesir'in kurtuluş günü kutlamalarına gölge düşürmeye çalıştı" şeklinde skandal bir savunmada bulundu.

CHP TÜRK KADININA YAPILANLARI KÜÇÜMSEDİ

Türk kadınına yapılan bu hakareti görmezden gelen ve yaşananların bir mizansen olduğunu ifade eden CHP'li Sarı, "Kurtuluş gösterileri sırasında kara çarşaf ve zincir kullanılan gösteriye verilen tepkiler yersizdir. Bu olaya siyasi bir anlam yüklemeye çalıştılar. Algı yaratma çabasına girdiler. Oysa orada bir mizansen var" diyerek durumu küçümsedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal