CHP’de Yeni Skandal: Arabasını Polislerin Üzerine Sürdü

CHP Balıkesir Milletvekili olan Fikret Şahin yeni bir skandalla gündemde. CHP’li vekilin oğlu babasının makam aracını trafik kontrolü yapan polislerin üzerine sürdü.

09.09.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-13:46) CHP’de Yeni Skandal: Arabasını Polislerin Üzerine Sürdü

CHP Balıkesir Milletvekili olan Fikret Şahin daha öncede birçok skandala imza atmıştı. CHP’li vekil daha önce CHP’nin Burhaniye ilçe binasına zorla kendi fotoğrafını astırmıştı. CHP’li vekilin skandalları bununla da bitmek b ilmiyor, Suriye konferansında konuşma yapmamasına rağmen konuşma yapmış gibi fotoğraf çektirmişti.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNİN OĞLU MAKAM ARACI İLE POLİSLERİ EZMEYE ÇALIŞTI

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin son olarak da akıl almaz bir olayla tekrar gündemde.  Vekil Şahin ailesiyle birlikte olduğu araçla Şişli istikametinde trafik kontrolü yapan polislerin denetimine takıldı. CHP’li milletvekili Şahin'in oğlu Ege Şahin, sürücüsü olduğu makam aracını polislerin üzerine sürerek polisleri ezmeye kalkıştı. Milletvekilinin oğlu daha sonra arabadan inerek polisler ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrası karakola götürülen milletvekili Şahin, aracı oğlunun kullandığını, polislere aracın milletvekili aracı olduğunu söylediklerini fakat bu sırada polis memurunun zorluk çıkarttıklarını iddia ederek oğlunun yaptığı akıl almaz olayı savundu.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNDEN POLİSE TEHDİT

Milletvekili Fikret Şahin tartışma esnasında görevini yapan polis memuruna 'Sen bu üniformayı hak etmiyorsun Emniyet müdürünü ve Valiyi arayacağım. Ben Milletvekiliyim. Göstereceğim size polis olmayı hak etmiyorsunuz bile Emniyet müdürünü arayın, sicilin kaç senin' diyerek tehditler savurduğu ortaya çıktı. Yaşanılan olayla ilgili İstanbul Başsavcılığı tarafından kapsamlı soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal