CHP’li Edremit Belediyesi’nin Çarşaflı Gösterisine Soruşturma

CHP’nin skandalları bitmiyor. CHP’li Edremit Belediyesi çarşaflı bir kadının zincire vurulduğu bir gösteri düzenledi. Valilik ise gösteri hakkında soruşturma başlattı.

10.09.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-14:36) CHP’li Edremit Belediyesi’nin Çarşaflı Gösterisine Soruşturma

Balıkesir’in Edremit ilçesinde çarşaflı bir kadının zincire vurulduğu bir gösteri düzenledi. CHP’li Edremit Belediyesi ve ÇYDD tarafından düzenlenen çirkin gösteride, çarşaf içindeki bir kadının zincire vurulmasıyla ilgili, Balıkesir Valiliği soruşturma başlattığını duyurdu.

GÖSTERİDE ÇARŞAFLI KADINA ZİNCİR VURULDU

CHP’li Edremit Belediyesi Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü, dün düzenlenen bir gösteriyle kutlaması tepkilere neden oldu. Düzenlenen gösteride temsilî kurtuluş canlandırması yapılarak çarşaf içindeki genç bir kadın zincire vuruldu. Gösterinin devamında ise çarşaf içindeki kadın, üstündekileri çıkartarak beyaz elbise içinde görülmesi son derece islamofobik olmakla yorumlandı.

BALIKESİR VALİLİĞİ GÖSTERİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Balıkesir Valiliği ise açıklama yaparak dün çekilen görüntüle hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.. AK Parti Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tuna ise gösteriye tepki göstererek ‘Türk kadınını zincire vuracak daha anasından doğmadı. Türk kadınını kim zincire vurdu? Neyin hesabını yapıyorsunuz? Onu düzenleyenler kimse, hesabını verecek’ ifadelerini kullandı. Dün yapılan program skandal gösterinin sonu ermesiyle bitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal