CHP'li Vekil Haddi Aştı! Skandal Paylaşımını Hızla Silmek Zorunda Kaldı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı.

08.09.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-09:42) CHP'li Vekil Haddi Aştı! Skandal Paylaşımını Hızla Silmek Zorunda Kaldı

CHP’li vekilin paylaşımında yer alan köpeğin sahibinin Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği alçakça ifadeler yer alıyordu. Sosyal medyadaki tepkiler üzerine Erdoğdu, paylaşımını derhal sildi.

İZMİR’DEKİ VİLLASINDAKİ EKLENTİLERİ BALYOZLA YIKMIŞTI

Skandal hareketlerine bir yenisini ekleyen CHP İstanbul Milletvekili, daha önce de İzmir’deki villasının kaçak eklentileri tespit edildiğinde bu eklentileri balyozla yıkarak gösteride bulunmuştu. CHP’li vekil, bu sefer de sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımla gündeme geldi.

HADSİZ İFADELER YER ALAN VİDEOYU APAR TOPAR SİLDİ

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili hadsiz ifadeler yer aldığı görüldü. CHP’li vekil, tepkiler üzerine hızla paylaşımını sildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA HADİ AŞAN İFADELER

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaptığı paylaşımdaki videoda Tayyip Erdoğan'ın yediğinden daha az yiyorsun ama daha itaatkarsın. Gıcık oluyorum adama ölsün istiyorum’ ifadelerinin bulunduğu görüldü.

Tepki çeken paylaşımını apar topar silen CHP’li vekil, sonrasında aynı köpeğin başka videosunu ‘Benden akıllı... Sansürlü...’ şekline paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal