CHP'de Olaylar Bitmiyor! Tunç Soyer'in Atadığı Müdür Kadın İlçe Başkanını Darp Etti

CHP'nin içinde taciz, tecavüz ve kadına şiddet skandalları bir türlü bitmek bilmiyor. CHP'de yaşanan rezilliklere her gün bir yeni daha ekleniyor.

09.09.2021-15:10 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-17:53) CHP'de Olaylar Bitmiyor! Tunç Soyer'in Atadığı Müdür Kadın İlçe Başkanını Darp Etti

CHP'nin bitmeyen olaylarına İzmir'de bir yenisi daha eklendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in protokol müdürü olarak emekli albay Fatih Özkurt'u atamıştı. Fatih Bozkurt, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe'yi darp etti. darp edilen, kadın ilçe başkanının kafasına 3 dikiş atıldı. Olaya ilişkin hiçbir müdahale gerçekleştirilmedi.

CHP HER FIRSATTA KADIN HAKLARI SAVUNUCULUĞU YAPIYOR

CHP sürekli olarak kadın haklarından dem vurarak taciz, tecavüz, kadına şiddet gibi suçların cezalarının yeterli olmadığını ile getiriyor. CHP'nin kendi içinde ise taciz skandallarının sonu bir türlü gelmiyor.

KADIN İLÇE BAŞKANINI DARP ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geçtiğimiz günlerde Buca'ya yaptığı ziyaret sırasında protokol müdürlüğüne emekli albay Fatih Özkurt'u atamıştı. Fatih Özkurt önce, ziyaret sırasında içeriye girmek isteyen CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ile tartıştı. Sonra İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya ile kavga etti. Kavgada yumruklar ve küfürler havada uçuştu. Özkurt, kavga esnasında Hacer Taş Gültepe'yi itti. Gültepe yere düştü ve kafası yarıldı.

MÜDAHALE EDİLMEDİ

CHP'de krize sebep olan olayın yaşandığı gün 14 Ağustos tarihinde gerçekleşti. Soyer yanında bulunan kişilerle görüşme yapmak için odaya girdi. Bu esnada CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe de odaya girmek istedi. Fakat Soyer'in atadığı emekli albay Fatih Özkurt, Gültepe'nin odaya girmesi için izin vermedi. Gültepe ile Özkurt tartıştı. Tartışmanın ardından olayın yaşandığı yere CHP İl Başkan Yardımcısı ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve yakın çalışma arkadaşlarından olan Çağdaş Kaya geldi.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

Bu sefer de Kaya ve Özkurt tartışmaya başlayınca olay bir anda yumruklu kavgaya döndü. CHP İlçe Başkanı Gültepe, bu sefer de araya girmeye çalıştı. Bu esnada, protokol müdürü Özkurt, Gültepe'yi ittirdi. Yere düşen Gültepe'nin kafası yarıldı. Gültepe, hastaneye götürülerek başına 3 dikiş atıldı.

HİÇBİR YAPTIRIM UYGULANMADI

Ziyaretten sonra Soyer, yanında bulunan ilçe belediye başkanları ve protokol müdürü Özkurt ile beraber olay yerinden ayrıldı. Kavga sonrası, Soyer protokol müdürü olarak atadığı Özkurt'a hiçbir yaptırım uygulamadı. Soyer'in uyarı bile yapmadığını öğrenen ilçe başkanları, Soyer'e cephe alarak, 'Soyer örgütü yok sayıyor' dedi ve İzmir Enternasyonel Fuarı açılışına katılmadı.

CHP İÇİNDE BÜYÜK SES GETİRDİ

Yaşanan olay CHP içerisinde büyük ses getirdi. İlçe başkanları da İl Başkanı Deniz Yücel'e konuya ilişkin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na götürmedikleri için tepki gösterdiler. İlçe başkanları, 'Bir kadın ilçe başkanı darp ediliyor, İl Başkanı Yücel'in sesi çıkmıyor. Bu böyle olmaz' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal