Kılıçdaroğlu: Daha Güzel Bir Türkiye'yi Dostlarımızla İnşa Edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile birlikte Türkiye'nin geleceğini inşa edeceklerini ''Daha güzel bir Türkiye'yi dostlarımızla birlikte inşa edeceğiz'' cümlesiyle itiraf etti.

09.09.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-17:54) Kılıçdaroğlu: Daha Güzel Bir Türkiye'yi Dostlarımızla İnşa Edeceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluşunun 98'inci yıl dönümünde Anıtkabir ziyaret etti. Genel merkezde gerçekleştirilen ziyaretinin ardından Parti Meclisi toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin halkın çıkarlarını, Türkiye'nin çıkarlarını koşulsuz savunan bir parti olduğunu belirtti. Ve sonrasında ''Dolayısıyla CHP'nin Türkiye için de bölge halkları için de Avrupa Birliği (AB) için de dünya siyaset tarihi için de ayrı bir yeri ve önemi vardır. Bunu herkesin bilmesini isterim'' ifadelerini kullandı.

DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Parti Meclisi toplantısının açılış konuşmasını  gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluşunun 98'inici yılının vermiş olduğu ideal ve güçle geleceği inşa etmeye çalıştıklarını söyledi. Konuşmasının devamında HDP'yi kastederek ''Geleceği inşa ederken 'her şeyi biz yaparız' demiyoruz. Dostlarımızla beraber geleceği inşa edeceğiz.'' dedi.

BİZİM DOSTLARIMIZ DEMOKRASİYİ SAVUNUYORLAR

Kılıçdaroğlu, konuşmasında bizim dostlarımız demokrasiyi, insan haklarını ve yargı bağımsızlığını savunuyorlar diye belirterek ''Bu ülkede herkesin mutlu, huzurlu yaşamasını istiyorlar. Dolayısıyla yapacağımız her çaba ülkemizin, evlatlarımızın geleceği için çok önemli. 98'nci yılımız kutlu olsun. Umudumuz yeşeriyor. Sürekli yeşerecek. Daha güzel bir Türkiye'yi dostlarımızla birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal