CHP'nin Algı Operasyonu Suya Düştü! Bayat Ekmek Yiyoruz Diyen Kişinin 2 Evi Olduğu Ortaya Çıktı

CHP’li Milletvekili Özcan Purçu, asgari ücretle geçinen bir aileyi ziyaret etti. Algı operasyonlarına bir yenisini ekleyen CHP’nin oyunu kısa sürede ortaya çıktı.

18.12.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-14:43)

Ankara’da bir aileyi ziyaret eden Özcan Purçu, aile fertlerinden olan Ayfer Yıldırım’la yaptığı görüşmede algı yapmaya çalıştı. Yıldırım, '1 lira 25 kuruşa bayat ekmek alabiliyorum’ demesinin ardından üzerinde iki tane ev olduğu belirtildi. 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ziyarette bulunduğu bölgede asgari ücretle geçinmeye çalışan roman bir ailenin evine gitti. CHP’nin ekonomi üzerinden yapmaya çalıştığı algı operasyonu kısa sürede gerçeğe kavuştu.  

BAYAT EKMEK ALIYORUM

Ankara’da yaşayan roman ailenin büyüğü Ayfer Yıldırım, ‘1 lira 25 kuruşa bayat ekmek alıyorum. O ekmekleri zamlardan önce köpeklere veriyorlarmış. Şimdi o ekmeği biz yiyoruz. Mecbur yiyoruz. Başka çaremiz yok’ diye konuştu. 

Bu konuşmalarının ardından Yıldırım ailesine, Sosyal Hizmet Merkezi'nden her ay düzenli şekilde 1.281,05 TL Sosyal Ekonomik Destek verildiği ortaya çıktı. Bununla birlikte aileye, elektrik ve gıda yardımı da yapıldığı ortaya çıktığı belirtildi.

OĞLUNUN ÜZERİNE KAYITLI İKİ EV OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ayfer Yıldırım, ‘Biz bu evde iki aile yaşıyoruz. Evdeki tek çalışan benim oğlum, asgari ücretle çalışıyor. 9 kişiyiz burada. Bayat ekmek yiyoruz. Ekmeğe pahalandığından beri bakkala gidip bir tane ekmek dahi almadım. Aşağı mahallede fırın var, Her gün o yolu tepiyorum, gidiyorum; 1 milyon 250 bin liradan (1 lira 25 kuruş) bayat ekmek alıyorum. O ekmekleri zamlardan önce köpeklere veriyorlarmış. Şimdi o ekmeği biz yiyoruz. Mecbur yiyoruz. Başka çaremiz yok’ dedi.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ziyarette bulunduğu bölgede asgari ücretle geçinmeye çalışan roman bir ailede bayat ekmek yiyoruz diyen Ayfer Yıldırım’ın oğlunun sigortalı olarak asgari ücretle çalıştığı ve üzerine kayıtlı olarak Beşikkaya Mahallesinde ve Kale Mahallesinde 2 adet ev bulunduğu doğrulandı. 

YAPMAYA ÇALIŞILAN ALGI OPERASYONU BOŞA ÇIKTI

CHP algı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. CHP’nin ekonomi üzerinden yapmaya çalıştığı algı operasyonu kısa sürede gerçeğe kavuştu.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal