İYİ Parti'nin Algı Operasyonları Açığa Çıkmaya Devam Ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in hükümete yönelik yaptığı algı operasyonlarında gerçekler açığa çıkmaya devam ediyor. İşte İYİ Parti’nin yaptığı bazı algı operasyonları...

06.12.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-12:25) İYİ Parti'nin Algı Operasyonları Açığa Çıkmaya Devam Ediyor

Meral Akşener, 2001 yılında girdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden Eylül 2016 yılında ihraç edilmişti. 25 Ekim 2017 yılında Türkiye İyi Olacak sloganıyla partisini kamuoyuna duyuran Akşener, son zamanlarda hükümete yönelik yaptığı algı operasyonları ile gündeme geliyor. İYİ Parti’nin yaptığı algı operasyonlarında gerçekler bir bir açığa çıkmaya devam ediyor.

EKONOMİ BERBAT DİYEN ADAMIN LÜKS YAŞAMI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Akşener’in paylaştığı videoda kendisini 22 yıllık esnaf olarak tanıtan Yüksel T., ‘Ekonomi berbat ben açım, bu ülkede Suriyeli bırakma!’ ifadelerini kullanarak hükümeti Akşener’e şikayet etti. 

Paylaşılan video üzerine sosyal medya kullanıcıları, videodaki kişi Yüksel T.’nin daha önce çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan görüntüler, videodaki kişinin lüks içinde bir yaşama sahip olduğunu ortaya çıkardı. 

EKMEK BULAMIYORUM DİYEN KADININ ŞANS OYUNU OYNADIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI!

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Malatya’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bir iş yeri sahibi ile sohbet ettiği sırada araya giren kadın ‘Emekliyim başkanım, sabah maaşım yattı sadece fatura ödeyebildim bir de kredi. Ekmek bulamıyorum. Sen iktidar olmadan ben ölmeyeceğim’ şeklinde konuştu. 


Sohbet arasına giren kadının konuşmaları üzerine iş yeri sahibi, kadının Akşener’den önce dükkana geldiğini, ‘Bugün şanslı günümdeyim’ diyerek şans oyunu oynadığını dile getirdi. Böylelikle ekmek bulamadığı söyleyen kadının yalan söylediği ortaya çıktı. 

KENDİNİ TEZGAHTAR OLARAK TANITAN KİŞİNİN CHP’Lİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kuyumcuda kendini tezgahtar olarak tanıtan kişi, ‘Bu ülkede konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum. CHP Gençlik Kolları'nda bulunuyorum’ dedi. Bunun üzerine kuyumcu sahibi ise Akşener’e ‘Biz iki kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizimle değil’ şeklinde konuşması üzerine gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. 



İYİ Parti Başkanı Meral Akşener'in Hatay’da esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada tezgahın arka tarafına geçip açıklamalar yapan kişinin Reşat Kayman olduğu belirlendi. Kayman’ın, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü olduğu, daha önce de CHP gençlik kollarında görev yaptığı ortaya çıktı. 

İYİ PARTİ’NİN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFIN YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ‘Çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor’ notuyla bir görsel paylaştı. 


Yırtık bir çift ayakkabıyı tutan kişinin paylaşıldığı görselin altına şu not düşüldü; ‘Tarlada üretim yapan çiftçilerimiz, ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor. Esnaflarımız perişan. Mutfakta tencere kaynamıyor. Milletimiz bu durumdayken, iktidar mensupları sarayda keyiflerine keyif çatıyor!’ 


Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafta yer alan ve elinde delik ayakkabı tutan kişinin varlıklı biri olduğu ifade edildi. Vatandaşın, serası, arabası ve traktörü olduğu belirlenirken serasında kendi işçilerini çalıştırdığı ortaya çıktı. 

AKŞENER’İN ‘GARİBAN ÇİFTÇİ ÇOCUĞU’ DEDİĞİ KİŞİ BAKIN KİMİN ÇOCUĞU ÇIKMIŞTI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tokat Zile’de yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir gençle sohbet etti. Akşener, o anları sosyal medya hesabından ‘çiftçi çocuğu’ diye tanıttığı kişi Göktuğ Senemoğlu’nun, İYİ Parti Zile İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Senemoğlu’nun oğlu olduğu ortaya çıktı.


Akşener, Tokat'ın Zile ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Akşener’in yanına giderek hükümeti hedef alan şahıs kendisinin makine mühendisi, babasının ise çiftçi olduğunu dile getirerek iş bulamadıklarını iddia etti. 


VİDEODAKİ KİŞİNİN İYİ PARTİLİ ORHAN SENEMOĞLU’NUN OĞLU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Akşener ile sohbet eden Göktuğ Senemoğlu’nun, İYİ Parti Zile İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Senemoğlu'nun oğlu olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte Orhan Senemoğlu'nun çiftçi değil emekli öğretmen olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal