İYİ Partili Lütfü Türkkan Şehit Yakınına Küfür Etti! Senin Bacını S...

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Bingöl'de bir şehit yakınına ağır hakaretler etti. Şehit yakını daha sonra bölgeden uzaklaştırılmıştı.

05.11.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-12:59)

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi sırasında esnafı ziyaret edip vatandaşlar bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde "Burası Kürdistan" ve "Sayın Öcalan" gibi skandallara imza atan Meral Akşener bir skandala daha imza attı. Meral Akşener'in ziyareti sırasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan'a bir şehit yakını tepki gösterdi. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir yanıt vererek şu ifadelere yer verdi;  "Senin bacını s...". İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın yanında bulunan ve şehit yakınına hakaret ettiği iddia edilen H.T.A İstanbul’da Gözaltına alındı. H.T.A’nın emniyetteki işlemleri sürüyor.


İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişkilerde olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu dile getiren şehit yakını, Lütfü Türkkan'a bu düşüncesini söyledi. Bir süre şehit yakınını dinleyen Lütfü Türkkan daha sonra şu terbiyesiz sözleri söyledi;  "Senin bacını s..." 

ŞEHİT YAKINI BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Polis ekipleri ve İYİ Partili korumalar tarafından bölgeden uzaklaştırılan şehit yakınının bölgeden uzaklaştırıldığı anlar kameralara anbean yansıdı.

LÜTFÜ TÜRKKAN İYİ PARTİ GRUPBAŞKANVEKİLLİĞİNDEN ALINDI

Gelen son dakika haberlerine göre İYİ Parti şehit yakınına hakaret eden Lütfü Türkkan'ı Grup Başkanvekilliği görevinden aldı. Boşalan koltuk için de yarın meclis grubunda seçim yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal