İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Üstü Kapalı Kürdistan Cevabı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt’e gitti. Akşener, Siirt ziyareti kapsamında Kurtulan ilçesinde Siirtli esnafları ziyaret etti.

29.10.2021-15:41 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-15:57)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt’e gitti. Akşener, Siirt ziyareti kapsamında Siirtli esnaflarla bir araya geldi. Siirt’in Kurtulan ilçesine giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kurtulan’da esnafları ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt'in Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyaretinde ‘Bulunduğunuz yer 'Kürdistan'dır’ ifadesini kullanan kişi gözaltına alındı. Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün ilçede gerçekleştirdiği ziyarette Cemil Taşkesen adlı esnafın, ‘Dilimiz inkar ediliyor, kimliğimiz inkar ediliyor, 'Kürdistan' inkar ediliyor. Biz buna karşıyız. Şu an sizin bulunduğunuz yer 'Kürdistan'dır ama ne yazık ki Meclis'te bu 'Kürdistan' inkar ediliyor.’ sözleri üzerine Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığınca ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında polis ekipleri, soruşturma kapsamında Taşkesen'i bulunduğu adresten gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

AKŞENER'İN ÜSTÜ KAPALI KÜRDİSTAN CEVABI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Siirt ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Kurtulan ilçesinde esnafları ziyaret eden Meral Akşener, bir esnafın Kürdistan yorumu ile üzerine zor anlar yaşadı. Esnafın ifadeleri üzerine pek bir şey söyleyemeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, politik bir cevap verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt'te esnaf ziyaretinde bulundu. Bir esnaf, Akşener'e ‘Şu an sizin bulunduğunuz yer 'Kürdistan'dır ama ne yazık ki 'Kürdistan' inkar ediliyor' dedi. Bu sözlere tepki göstermeyen Akşener, ‘Bir miyiz, bütün müyüz? Sen buna 'evet' diyorsan, seni inkar eden yok' şeklinde yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal