CHP'nin "AK Parti İtirazı Geri Çekti" Açıklamasına AK Parti'den Jet Yanıt

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "AK Parti reddedileceğini anlayınca Büyükçekmece'deki başvurusunu geri çekti" açıklamasına AK Parti'den yanıt geldi. AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, "Büyükçekmece itirazımızı geri çekmedik, yalan söylüyorlar" dedi.

09.04.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-12:55) CHP'nin "AK Parti İtirazı Geri Çekti" Açıklamasına AK Parti'den Jet Yanıt

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde seçimlerin iptali için gerçekleştirdikleri başvuruyu geri çekmediklerini ifade etti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın AK Parti'nin Büyükçekmece itirazını geri çektiği doğrultusundaki açıklamasına cevap geldi. AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, "Büyükçekmece itirazımızı geri çekmedik, yalan söylüyorlar" dedi.

AK Parti'nin İstanbul'da bütün oyların sayılması isteği Yüksek Seçim Kurulu tarafından kabul edilmemişti.

21 ilçede 51 sandıkta oyların hepsinin sayılması kararı aldığı ifade edilen YSK'nın Büyükçekmece seçimlerinin iptal edilmesi isteğinin ise daha sonra ele alınacağını ilan etmişti.

Kısa bir süre önce Büyükçekmece'deki süreçle alakalı açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Adalet ve Kalkınma Partisi temsilcileri Büyükçekmece'yle alakalı yapmış oldukları başcurunun da reddedileceğini fark edince bu başvuruyu geri çektiler" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal