CHP'li Ülgür Gökhan: Emekçilerin Üstün Gayretlerini Tebrik Eder Başarılar Dilerim

1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar devam ediyor. Asya ve Avrupa Yakası'nı birbirine bağlayacak olan köprüyü CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün köprüye ziyaret etti. Çalışmaları hayranlıkla izledi.

18.04.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 18.04.2021-15:05) CHP'li Ülgür Gökhan: Emekçilerin Üstün Gayretlerini Tebrik Eder Başarılar Dilerim

Gelibolu'nun Sütlüce ve Lapseki'nin Şekerkaya mevkileri arasında yapımına sürmekte olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli, 18 Mart 2017'de Başkan Erdoğan tarafınca atılmıştı.

CHP ile beraber yüzlerce projeyi mahkemeye taşıyan Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB), 3. Köprü ve Kanal İstanbul gibi prestijli projelerin yanı sıra, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımına da karşı çıkmıştı.

CHP'Lİ BAŞKANDAN İLK ZİYARET

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün köprüye ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da daha önce Ülgün'e  ''Tarihin emaneti Türkiye'nin en özel şehirlerinin başında gelen Çanakkale'mizin en kıymetli projelerinin bir tanesi olan Çanakkale Köprümüzü şehrimizin belediye başkanının incelememesini fakat eleştirmesini yadırgıyorum. İki kıtayı birbirine bağlayan bu köprü başkanı eminim ki heyecanlandıracaktır. Ben onu köprüye davet ediyorum, hayran kalacağına eminim.''

CHP'li ve AK Partili belediye meclis üyeleri ile beraber köprüye inceleme gezisi gerçekleştiren Gökhan, köprünün ihtişamı karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Gökhan, şantiye alanındaki başkanlık koltuğuna oturan ve yetkililerden köprü hakkında bilgi aldı. 333 metre yükseklikte hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medyasında paylaştı.

GÖKHAN TEBRİK EDERİM

Gökhan, ''4608 mt ile dünyanın en uzun asma köprüsü unvanını elde edecek 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatını Lapseki Belediye Başkanı ev sahipliğinde ziyaret ettik. Kamu-Özel Sektör İşbirliği modeliyle Türk ve Koreli firmaların mühendisliği, emekçilerin üstün gayretlerini tebrik eder, başarılar dilerim.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal