Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

CHP'li O Vekil Yeniden Aday

24 Haziran'da Sandık başına gidecek olan seçmenler ülkenin kaderini belirleyecek. Bu sıralarda zamanında meclise büyük telefon faturası getirmesiyle gündeme gelen CHP’li vekil tekrar aday oldu.

14.05.2018-12:08 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-12:07) CHP'li O Vekil Yeniden Aday

 24 Haziran seçimleri öncesinde siyasi partiler, seçmenlerin tercih ettiği parti olabilmek amacıyla sıkı çalışmalar başlattı. Siyasi, partilerin en önemli çalışmaları arasında milletvekili listeleri yer alıyor. Bu sebeple konu üzerinde yoğunlaşan tüm partiler ince eleyip sık dokuyor.

YENİDEN ADAY OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen de Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili listesine yeniden girebilmek için başvuru yaptığı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Elif Doğan daha önce meclise ödetmiş olduğu yüklü mikatrda ki telefon faturası ile gündeme gelmişti.

TELEFONU KAPATMAMIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Meclis'e ödettiği telefon faturasıyla gündeme gelmişti. Ortaya çıkan fatura rakamını görenler Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in telefonu hiç kapatmadığı yönünde yorumlar yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;