CHP Seçim Beyannamesini Açıkladı! Nevruz Bayramı Resmi Tatil Yapılacak

CHP 24 Haziran seçim beyannamesini Ankara'daki bir otelde açıkladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çıkarak açıkladığı beyannamede en dikkat çeken kısım 21 Mart Nevruz Bayramı'nın resmi tatil ilan edilmesi vaadi oldu.

26.05.2018-11:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-11:37) CHP Seçim Beyannamesini Açıkladı! Nevruz Bayramı Resmi Tatil Yapılacak

CHP, 24 Haziran seçim beyannamesini Ankara'da bir otelde yapılan toplantı ile açıkladı. Milletvekilleri adaylarının da tanıtımının yapıldığı toplantıda beyanname, Türkiye'nin beş temel problemine acil çözümler olarak açıklandı.

230 SAYFADAN OLUŞUYOR

'Millet için geliyoruz' başlıklı, 230 sayfadan meydana gelen beyannameye göre, beş temel problem, hak, hukuk, adalet, eğitim, ekonomi, toplumsal barış ve dış politika.

CHP 'hak, hukuk, adalet' başlığında OHAL'in kaldırılması ve 'tek adam idaresinin' son bulacağını açıklarken, ekonomi konusunda da Aile Sigortası ve asgari ücretin artırılması vaddini verdi.

NEVRUZ RESMİ TATİL İLAN EDİLECEK

CHP, Toplumsal barış konusunda ise bir çok önerinin yanında 21 Mart'ta kutlanan Nevruz'un resmi tatil yapılacağını açıkladı.

"BUGÜN HEPİMİZE TARİHİ BİR GÖREV DÜŞÜYOR"

Beyannameyi açıklamak için kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

CHP hak, hukuk, adalet partisidir. CHP, çok partili siyasi hayatı bu ülkeye taşıyan partidir. Cumhuriyet Halk Partisi hakça düzen isteyenlerin partisidir. CHP beraber yürüyen, kavgasız yürüyenlerin partisidir. Bugün hepimize tarihi bir vazife düşüyor. Türkiye, huzur diliyor, Türkiye tek adam idaresi değil, demokrasi arzuluyor. Mafya devleti değil, haktan yana devlet arzuluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal