CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TÜİK Gibi Kendisine Randevu Vermeyen Milli Eğitim Bakanlığı'na da Gidecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 13.00'te randevu talebine yanıt vermeyen Milli Eğitim Bakanlığı'na gidecek. Kılıçdaroğlu, daha önce de randevu talebine cevap vermeyen TÜİK'e gitmiş ve içeri alınmamıştı.

30.12.2021-10:51 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-12:11)

Kılıçdaroğlu partisinin genel merkezinde KPSS'den yüksek puan almalarına rağmen mülakatlarda almış oldukları düşük puan sebebiyle atama işlemleri olmadığı yönünde ifadeler kullanan öğretmenlerle bir araya gelmişti. Mülakat yüzünden atama işlemleri olmayan öğretmenlere destekte olmak istediğini iddia eden Kılıçdaroğlu, bugün Milli Eğitim Bakanlığı'na gideceğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA GİDECEK

Kılıçdaroğlu sosyal medya uygulamasından 'Bu milletin çocuklarının hakları mülakatlarda gasbedildi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu talebime hala dönülmedi. Milli Eğitim Bakanlığı, saat 13.00'te görüşmek üzere…" ifadelerini paylaştı.


MEB BAKANI MAHMUT ÖZER'DEN RANDEVU TALEP EDİLMİŞ

Kılıçdaroğlu, yaklaşık olarak 18 saat önce yapmış olduğu paylaşımda, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den randevu talep ettiğini ifade ederek, 'KPSS'deki mülakat rezilliğini konuşmak üzere, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den randevu talep ettim, hala ses yok. Anlaşılan eğitimden daha önemli işleri var. Saray Hükümeti görüşmelerden kaçarak, bu işleri sümen altı edebileceğine inanıyor. Yanılıyor.' dedi. Açıklamalarına ise şu şekilde devam etti: 'Erdoğan, gençlere propaganda yaparsın, şiir okursun, şarkı söylersin. Oy için yapmayacağın şey yoktur senin. Sonra bir kısım gencin haklarını gasp edersin, beslemelerine peşkeş çekersin. Bakanından yanıt bekliyorum, haberin olsun!' paylaşımında bulunmuştu.


TÜİK'E GİTMİŞTİ ANCAK İÇERİ ALINMAMIŞTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki günlerde de TÜİK'in kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklamış olduğu gün söz konusu kurumu ziyaret etmek istemişti. Ancak randevu talebi reddedilen Kılıçdaroğlu kurumun binasına gitmiş lakin içeri alınmamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal