CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğradığı Saldırı ile Alakalı Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde uğradığı saldırı ile alakalı konuştu. Kılıçdaroğlu, "Planlı bir saldırıydı, güvenlik önlemi yetersizdi" dedi.

22.04.2019-12:58 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-12:54) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğradığı Saldırı ile Alakalı Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde uğradığı saldırı ile alakalı CHP Genel Merkezi'nde basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Planlı bir saldırıydı, güvenlik tedbiri yetersizdi." sözlerini kullandı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın (26) cenaze töreninde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerle bir araya gelerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sözlerine "Hoş bir olay yaşanmadı" diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, "Hedefin CHP'yi sokağa dökmek olduğunu düşünüyorum" dedi.

"KAMUFLAJ İLE ÇIKARTALIM DEDİLER KABUL ETMEDİM"

Kılıçdaroğlu sözlerinin devamında şunları ifade etti;

"Protesto kabul edilebilir fakat bu saldırı farklı. Güvenlik tedbiri yetersizdi. Evden çıkarılmamız neden 1,5 saat devam etti, üstelik bakanlar ve komutanlar varken. Evdekiler "Evimiz yakılır mı" korkusu geçirdi. Nazik davrandılar, çay demlediler. İçemedim çıkmam lazımdı.

Eve Emniyet Genel Müdürü geldi. Kamuflaj ile çıkartalım dediler kabul etmedim. Nasıl geldim ise öyle çıkacağım dedim. Akar'a sormak gerek ifadelerini. O atmosferde mi söyledi ne demek istedi. Sağduyulu davranmak gerek."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal