Cengiz Ve Hakan'ın Son Durumu

İtalya'da kariyerlerine devam eden A Milli takım oyuncularımız Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'in koronavirüs'ten etkilenip etkilendiği hakkında durumları ortaya çıktı.

13.03.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-12:34) Cengiz Ve Hakan'ın Son Durumu
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle İtalya'da kariyerlerine devam eden A Mili takım oyuncularımız Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'in son durumlarıda merak ediliyordu.

A Milli Takım doktorumuz Ufuk Şentürk milli futbolcularımızı yakından takip ediyor. Şentürk, futbolcularımızın kulüpleriyle iletişime geçerek sağlık durumları ile alakalı bilgi aldı.

Milan, futbolculara pazartesi gününe kadar izin verdi. Hakan Çalhanoğlu Almanya'ya ailesinin yanına gitti. Sağlık problemi bulunmayan Cengiz Ünder ise Roma'da evinden çıkmıyor.

Juventus'ta bir oyuncuda tespit edilen coronavirüs sonucunda Milli futbolcumuz Merih Demiral'dan bir açıklama gelmişti.

Merih Demiral şu sözleri söylemişt: "#Covid_19 sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim.

Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal