Cemal Hünal Sadakatsiz'de mi Oynayacak?

Çarşamba günleri Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, reyting listelerinde zirvede olmaya devam ediyor. Gelen son haberlere göre ise diziye yeni bir karakterin gireceği ortaya çıktı. Cemal Hüner'in isminin geçtiği söylentilerin doğruluğu araştırılıyor. Cemal Hünal Sadakatsiz'de mi oynayacak?

21.02.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-17:37) Cemal Hünal Sadakatsiz'de mi Oynayacak?

İngiliz kanal BBC tarafından yayınlanan Dr. Foster dizisi uyarlaması Sadakatsiz, çarşamba günleri yayınlanmaya devam ediyor. Dizi yayınlandığı günden beri en sevilen yapımlar arasında yer aldı.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melisa Sezen gibi isimlerin olduğu dizi, Asya adlı bir doktorun kocası tarafından aldatıldığını öğrenmesini ve kocasıyla olan mücadelesini konu alıyor.

CEMAL HÜNAL SADAKSİZ KADROSUNA MI KATILDI?

Sevilen dizi de senaryo gereği ayrılıklar yaşanırken yeni bir karakterin diziye katılacağı öğrenildi. Survivor'dan sakatlığı nedeniyle elenen Cemal Hünal'ın dizi kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı.

Sadakatsiz'de ana karakter olan Asya'nın üniversiteden beri görmediği arkadaşı olarak diziye dahil olan Hünal, Sinan Taşkıran karakterine hayat verecek. Karakterin tıp fakültesini yarım bırakıp başarılı bir fotoğrafçı olarak hikayeye dahil olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal