Sadakatsiz Dizisinden Melis Sezen Çıkıyor Mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'den kötü haber geldi. Sadakatsiz'in yayınlanan son bölümünde izleyicilerin akıllarına Derin ölüyor mu sorusunu getirdi. Peki Sadakatsiz dizisinden Melis Sezen çıkıyor mu?

18.02.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-12:29) Sadakatsiz Dizisinden Melis Sezen Çıkıyor Mu?

Çarşamba akşamlarının en sevilen dizisi Sadakatsiz dün akşam 18. bölümüyle ekranlara geldi. Birkaç bölümdür Derin karakterinin Sadakatsiz'den çıkacağı iddia ediliyordu. Sadakatsiz dizisinden Melis Sezen çıkıyor mu? İşte o soruların cevabı...  

SADAKATSİZ DERİN ÖLÜYOR MU?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle beğeni kazanan genç oyuncu 

Melis Sezen'in diziden ayrılacağı yönünde iddialar giderek artıyor. Melis Sezen'in Sadakatsiz serüveni de 17. bölüm itibariyle sona erecek.

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 yılında İstanbul, Silivri'de dünyaya gelmiştir. Sezen, baba tarafından Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafndan ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veriyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal