Sadakatsiz Dizisi Sinan Kimdir?

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz her hafta yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sevilen diziye yeni bir karakter dahil oluyor. Sadakatsiz Sinan kimdir?

16.02.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-11:46) Sadakatsiz Dizisi Sinan Kimdir?

Sevilen dizi Sadakatsiz'e en son Survivor ünlüler takımında izlediğimiz başarılı Cemal Hünal katıldı. Sadakatsiz Sinan kimdir?

SADAKATSİZ SİNAN NASIL BİR KARAKTER?

En son Survivor 2021 yarışmasında izlediğimiz oyuncu Cemal Hünal, diskalifiye olduktan sonraki yeni haberi ile hayranlarını sevindirdi. Birsen Altuntaş’ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre Cemal Hünal’ı Sadakatsiz dizisinde yeni bir karakter olarak izleyeceğiz. Hünal’ın nasıl bir karaktere hayat vereceği merak ediliyor.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un harikalar yarattığı dizi her Çarşamba, Kanal D ekranlarında reyting rekoru kırmaya devam ediyor. 

Edinilen bilgiye göre; Cemal Hünal, Sadakatsiz dizisinde Sinan isminde bir karaktere hayat verecek. Sinan karakteri hakkında henüz adı hariç bir bilgi paylaşılmadı.

CEMAL HÜNAL KİMDİR? 

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 yılında doğmuştur. Oyuncu çocukluk yıllarını Maçka’da, dedesi tarafından yapılan ve adını taşıyan bir apartmanda geçirmiştir. Adı Kerem olan bir kardeşi vardır. Oyunculuk eğitimi alabilmek için yurtdışında birçok yere gitmiştir. Amerika’da birçok kısa filmde yer aldı. Üniversite öğrenimi boyunca aşçı ve barmen olarak çalışmıştır. Türkiye’de Ulak, Issız Adam gibi filmlerde rol almıştır. Nişantaşı’nda ve Sedef Adası’nda restoranları vardır. 2011 yılında Lale Cangal ile dünya evine girdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal