Cemal Arıkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeniden Refah Partisi (YRP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan hangi görevlerde bulundu?

Yerel seçimler öncesinde üç büyükşehirdeki adaylarını duyuran Yeniden Refah Partisi (YRP), İzmir’de Cemal Arıkan’ı aday gösterdi. YRP İzmir adayı Cemal Arıkan’ın hayatı ve kariyerini öğrenmek isteyenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki Cemal Arıkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeniden Refah Partisi (YRP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan hangi görevlerde bulundu? İşte Cemal Arıkan hayatı ve biyografisi…

10.02.2024-17:57 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-17:57)

Siyasi partilerin aday belirleme süreci yavaş yavaş tamamlanıyor. Geçtiğimiz aylarda AK Parti ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için ittifak görüşmeleri gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi (YRP), görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı aldı. YRP’nin İzmir’de aday gösterdiği isim ise Cemal Arıkan oldu. Peki Cemal Arıkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeniden Refah Partisi (YRP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan hangi görevlerde bulundu?

Cemal Arıkan kimdir?

Cemal Arıkan, 1977 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Anadolu'nun çeşitli ilçelerinde tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Ticaret ile uğraşan Arıkan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olarak gösterildi. Daha sonra Yeniden Refah Partisi'ne katılan Arıkan, İzmir İl Başkanlığı görevini üstlendi. Evli olan Cemal Arıkan'ın iki çocuğu bulunmaktadır.

Cemal Arıkan

Cemal Arıkan, 2024 yerel seçimlerde YRP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal