Yeniden Refah Partisi İBB adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli? YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu? Mehmet Altınöz hayatı ve biyografisi

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, hayatı ve kariyeri araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki Yeniden Refah Partisi İBB adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli? YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Altınöz hayatı ve biyografisi…

10.02.2024-17:39 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-17:39)

AK Parti ile yerel seçimlerde ittifak kurulması yönündeki görüşmelerden sonuç alınamadığını açıklayan Yeniden Refah Partisi (YRP), seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı aldı. Ankara’da Suat Kılıç’ı aday gösteren YRP, İstanbul’da ise Mehmet Altınöz’ü aday olarak gösterdi. YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz’ün hayatı da bu gelişme sonrasında merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Yeniden Refah Partisi İBB adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli? YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

Yeniden Refah Partisi İBB adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, 1973 doğumlu olup, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans (MBA) derecesini tamamlamıştır.

Mehmet Altınöz

Altınöz, Altınöz AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ayrıca, Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.

YRP İBB adayı Mehmet Altınöz’ün Necmettin Erbakan’ın kızı Elif Erbakan ile 2001 yılından bu yana devam eden bir evliliği ve bu evlilikten 2 çocuğu bulunmaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal