Son Dakika! AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın programına silahlı saldırı

Son Dakika! AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın programına silahlı saldırı. Tanıtım toplantısı sırasında bölgeye araçla gelen iki kişi, ellerindeki uzun namlulu silahla ateş açtı. Bir kişi hayatını kaybetti belirtildi.

10.02.2024-17:50 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-18:55)

Son Dakika! AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın, Mardin Halex Der Ziyareti'ne silahlı saldırı. Olay yerinden gelen bilgilere göre bir kişinin yaralandığı, bir kişinin de hayatını kaybettiği belirtildi.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'a saldırı

Olay yerinden gelen bilgilere göre, Aziz Yeniay'ın durumun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik ekipleri tarafından saldırının gerçekleştiği bölgede geniş güvenlik önlemleri alınarak, giriş çıkışlar kapatıldı. Saldırının ise henüz kimin tarafından gerçekleştirildiğinin netleşmediğide gelen bilgiler arasında.

Dernek yetkilisinden gelen bir açıklamada; Öğleden sonra bir tartışma olduğu ve o tartışma sonrası silahların ateşlendiği, araçta 4 kişi olduğu 3’ünde silah birinde uzun namlulu silah bulunduğu bilgisi yer aldı.

Bakan Yerlikaya saldırıya dair detayları aktradı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya alçak saldırıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya şu faideleri kullandı: Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Sayın Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesindeki aday tanıtım etkinliğinin olduğu yere uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır. Saldırıda E. G. D adlı kadın vatandaşımız yaralanmıştır. Saldırıya ilişkin geniş çaplı tahkikat başlatılmıştır. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Seçim sürecine ve demokrasimize yönelik bu tür menfur saldırıları şiddetle kınıyorum.

Murat Kurum'dan silahlı saldırı hakkında açıklama

Aziz Yeniay


Ayrıntılar geliyor...

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal