Cem Yılmaz Kendisine Bill Gates İsmiyle Mail Atan Kişiyi İfşalayıp İsyan Etti: Dolandırıcılığın Bile Kalitesi Düştü

Başarılı komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından başına gelen trajikomik olayı anlattı. İşte o detaylar...

21.02.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-17:19) Cem Yılmaz Kendisine Bill Gates İsmiyle Mail Atan Kişiyi İfşalayıp İsyan Etti: Dolandırıcılığın Bile Kalitesi Düştü

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana hem esprileri hem de zekasıyla ön plana çıkmış isimler arasında yer alıyor. Uzun yıllardır sürdürdüğü başarısına her geçen yıl bir yenisini daha ekleyen ünlü komedyen, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Sinema filmleri çeken ve stand up şovlarıyla herkesi kahkahaya boğan ünlü komedyen, sosyal medyadan paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve özellikle Twitter üzerinden sık sık çeşitli konular hakkında düşüncelerini ifade eden ünlü komedyen, şimdi de kendisine gelen bir mesajı ifşaladı. 

YILMAZ: DOLANDIRICILIĞIN KALİTESİ DÜŞTÜ

Mizahıyla herkesi güldüren ve zekasıyla da hayran bırakan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine gelen bir maili sosyal medya hesabından paylaştı. 48 yaşındaki yetenekli komedyen ''Mr. Bill Gates'' isimli gönderilen ingilizce e maili Twitter hesabından ifşalayarak; ''Az evvel bana gelen mail. Ulan her şey paspallaştı dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı ya'' diyerek esprili bir şekilde isyan etti. Ünlü komedyenin bu paylaşımından sonra binlerce kişi yorum yağdırarak, paylaşımın altında dalga geçmeye başladılar. Yılmaz'ı Bill Gates mailiyle kandırabileceklerini düşünen dolandırıcılar sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Cem Yılmaz'ın bu paylaşımından sonra diğer ünlü isimlerin de bu yolla dolandırılıp dolandırılmadığı ise ünlü komedyenin takipçileri arasında merak konusu oldu. 

cem yılmaz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal