Celil Yüksel: 'Ligde Kalacağımıza İnanıyoruz'

TFF 1. Lig'de küme düşme hattında bulunan Adanaspor'un genç oyuncuları, lig düşmeyeceklerine inandıklarını belirtti.

18.06.2020-16:20 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-16:13) Celil Yüksel: 'Ligde Kalacağımıza İnanıyoruz'

Turuncu- beyazlı kulübün 22 yaşındaki genç orta sahası Celil Yüksel, verdiği demeçte, coronavirüs salgını sebebiyle ligin askıya alındığı sırada kişisel hazırlandıklarını, lig fikstürünün duyurulmasıyla toplanarak takımla idmanlara başladıklarını belirtti.

Bu zamanı kulüp olarak iyi değerlendirdiklerini aktaran Celil, 29. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacaklarını hatırlattı.

Celil, ligde geriye kalan 6 karşılaşmada da 3 puan amacıyla çıkacaklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Giresunspor maçına da 3 puan için çıkacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz, kazanmak için oynayacağız. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor açıkçası ama inşallah bunu kıracağız. Hedefimiz ligde kalmak. Hala umudumuz var ve sonuna kadar bu devam edecek. Şu an takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Hocamız da sağ olsun yardım ediyor. İnşallah hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz. İnşallah ligde kalarak buraya yakışanı yapacağız."

İRFAN CAN EĞRİBAYAT: 'ARADAN SONRA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ'

Adanaspor'un 21 yaşındaki genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat, neredeyse 40 gündür toplu olarak hazırlıklarına devam ettiklerini kaydetti. İdmanlara çok iyi hazırlandıklarını ifade eden genç eldiven, şu ifadeleri kullandı:

"Hocalarımız eşliğinde çok güzel çalıştık ve lige iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oynayacağımız Giresunspor maçına takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Aradan sonra iyi başlamak istiyoruz. İlk maçta galip gelirsek takımın ligde kalacağını düşünüyorum. Tüm takım da aynı düşüncede. Son 6 maçlık bir periyot kaldı. İlk galibiyet, kalan 5 maçımıza da yansıyacak. Hedefimiz kazanmak. Giresun'a galibiyet için gideceğiz. İnşallah bizim için hayırlı bir sonuç olur."

SAVAŞ POLAT: 'LİGDE KALMAK İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ'

Adanaspor’un 23 yaşındaki genç savunmacısı Savaş Polat, ligde geriye kalan karşılaşmaları sakatlıksız ve sıkıntısız sürdürmek istediklerini söyleyerek, şunları belirtti:

"Bizi bekleyen 6 maçlık zor bir süreç var. Buna iyi hazırlandık, ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şu anda tek hedefimiz Giresunspor'u yenmek. Galip geldiğimizde daha farklı konuşabiliriz. İnşallah çok iyi bir başlangıç yaparak Bursaspor maçını da iyi geçirip önümüze bakmak istiyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal