Ceek Coin Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

Sanatçılarla hayranlarını bir araya getiren Ceek VR, eğlenceli evreniyle dikkat çekiyor. Sanal gerçeklik platformu olan Ceek VR metaverse evreni ve Ceek tokeni ilgiyle karşılandı. Peki, Ceek coin ne kadar, nasıl alınır, güvenilir mi?

25.01.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:32)

Önümüzdeki yıllarda kesinlikle kurulacağı beklenen teknolojiyi bir metaverse evreniyle sunan Ceek VR, kendine ait Ceek Coin ile istikrarlı bir yol izliyor. Sanatçı ve şarkıcıları hayranlarıyla bir araya getiren platform çok konuşuluyor. İşte detaylar…

NEDİR?

Ceek VR, popüler bir metaverse evreni. Kendi ekosistemi bulunan evrende şarkıcılar sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde konserler verip hayranlarıyla etkileşim halinde olabiliyor. Kendi mobil uygulamalarını da geliştiren bu evren ve tokeni Play Store ve App Store üzerinde kullanıcılara sunuluyor.

Ceek VR platformunda sadece konser etkinlikleri yer almıyor. Bu evren aynı zamanda bir NFT ve DeFi marketi. Sanatçılar tarafından oluşturulan NFT’ler bu marketlerde satılıyor. VR teknolojinin eğlence sektöründe yaygınlaşmasının ve konserlerin çevrimiçi gerçekleşmesinin ardından bu token de sınırlarını aşacak.

Ceek VR projesine Universal Music ve Apple gibi büyük kurumlar; Lady Gaga ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü sanatçılar destek oluyor.

NASIL ALINIR?

Kripto para birimi olan Ceek coine borsalardan ulaşılabiliyor. Bu noktada güvenli bir platform seçmeniz önemli. Kullanıcıların güvenini kazanan ünlü coinlerden Ceek’i güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Eğer ilk defa kripto para piyasasına girip coin satın alıyorsanız bu noktada öncelikle alacağınız platforma üye olmanız gerekiyor. Para gönderiminin ardından coine ulaşıp satın alabiliyorsunuz.

Ceek VR

CEEK COIN NE KADAR?

Ceek coin, şu anda grafikte istikrarlı bir gelişme seyrediyor. Tercih sebebi olan coinin son değerleri şöyle:

1 Ceek Coin – 0,31 Dolar

1 Ceek Coin – 4,82 TL

YORUMU VE GELECEĞİ

Ceek Coin gelecek vadetmesi sebebiyle oldukça popüler ve yatırımcıların ilgilerini çekiyor. Yaklaşık üç yıldır piyasada işlem gören coinin Apple ve Google gibi kurumsal yatırımcıları onu daha da güvenilir hale getiriyor. Ayrıca Ceek coin istikrarını bozmadığı gibi geçen haftadan bu yana da fiyatını yirmi kattan fazla artırdı.

Birçok uluslararası borsada yer alan Ceek, patent alıp sanal gerçeklik gözlüğü satarak da adından söz ettirdi. Ayrıca bu ürünler piyasanın en donanımlı VR ürünleri olarak değerlendiriliyor. Uzun süre yükselişte olan token, Ethereum ağında bulunuyor. Fiyatını her geçen gün katlayarak artıran coin aynı hızda ilerleyeceğe benziyor.

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR. OKUYUCULAR TÜM SORUMLULUĞU VE MESULİYETİ KENDİLERİNDE BARINDIRMAKTADIR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal