Çaykur Rizespor'da Başkan Tahir Kıran'dan Gedson Fernandes ve Transfer Açıklamaları!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, sezon sonuna kadar kiraladıkları Gedson Fernandes'in imza törenin yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

03.02.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-17:48)

Spor Toto Süper Lig'de son zamanların en çok konuşulan transferlerinden birine imza atıldı. Beşiktaş, Galatasaray'ın peşinde olduğu Gedson Fernandes'i 4+1 yıllığına kadrosuna katıp Çaykur Rizespor'a sezon sonuna kadar kiraladı.

Gedson Fernandes'in transfer sürecinde tüm yaşanan detaylar ve ara transfer döneminde yapılacak olan diğer transfer hakkında bugün gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Tahir Kıran, Gedson'un imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

EN BÜYÜK TRANSFERLERDEN BİRİ...

Türkiye'nin en büyük transferlerinden birinin imza töreni için buradayız. Büyük fedakarlıklarla Gedson Fernandes kardeşimizi Rizesporumuz'un mavi-yeşil formasına bağlıyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Rizespor'a büyük katkıları olacak. Bu transferde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, başta Ahmet Bulut'a teşekkürlerimizi iletiyorum.


FACETİME GÖRÜŞMESİYLE TRANSFERİ BİTİRDİM

Gündeme gelmesiyle transfer bitmesi arasında kısa bir süre vardı. Ahmet Bulut bana 'Alır mısın, Gedson'u ister misin?' dedi. Bu sorunun cevabı tabii ki evet oldu. Kendisiyle facetime görüştüm. 'Gelmek ister misin?' dedim. 'İsterim' dedi. İşin Benfica tarafı da var. Bir de Beşiktaş tarafı var. Onlarla görüştük. Uygun olduğu kararını verdiler. Bu şekilde bitirdik. 15 maç için bu formayı terletecek.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BURADA KALABİLİR...

Gelecek sezon Rizespor'da oynayabilir bunu dün akşam Ceyhun Bey ile konuştuk. Olabilir. Her şey olabilir. Rizespor'da mutlu olursa niye kalmasın, kalabilir. Beşiktaş'a gidebilir. Şu an itibarıyla bonservisinin yüzde yüzü Beşiktaş'ta. Şu an Beşiktaş söz sahibi. Bir dahaki satış olursa Benfica'nın alacağı olacak.

HAMZA HOCA EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANACAKTIR

Gedson transferi bizim ikna kabiliyetimizdir, bunu biz başardık. Önümüzde 15 maç var. Suyunu çıkaracağız Gedson'un. En kısa sürede takımdaki yerini alacaktır. Yaşı itibarıyla maç eksiği açığını çok çabuk kapatacaktır. Biz vazifemizi yaptık. Bu saatten sonra Hamza Hoca'nın talebesi. En iyi şekilde faydalanacaktır.

BOMBA TRANSFERLER DEVAM EDEBİLİR!

Başka bomba transferlerimiz olabilir. Transfer dönemine beklenmedik hamleler damga vurur Biz sürprizlere açığız. 2 gün öncesine kadar Gedson konusu yoktu. Yarın ne olacağını Allah bilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal