Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran Gedson Fernandes Transferinin Perde Arkasını Anlattı!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, gündeme bomba gibi düşen Gedson Fernandes'in transfer sürecinde yaşananlar ve ara transfer döneminde yapacakları diğer hamleler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarla büyük ses getirdi.

03.02.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-10:19)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Gedson Fernandes transferi son yılların en çok dikkat çeken hamlelerinden biri olmuştu. Başkan Tahir Kıran, Portekizli yıldız Gedson'un transfer sürecinde yaşananları anlattığı açıklamalarda aynı zamanda ara transfer döneminde gerçekleştirecekleri diğer transfer hakkında bilgi verdi.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran, yapmış olduğu açıklamalarda ;

GEDSON FERNANDES'İN TRANSFER SÜRECİNDE YAŞANANLAR

Biz Gedson Fernandes'i Benfica'dan kiraladık. Kiralık ücretini tamamen biz ödüyoruz. Sezon sonundaki tasarrufu Beşiktaş ve Benfica kulübüne ait. Beşiktaş, bonservisine talip oldu ve yüzde ellisini aldılar. Şu an bonservisinin yüzde ellisi Beşiktaş'ta, yüzde ellisi Benfica'da. Sezon sonu oyuncu, onların futbolcusu. Sayın Ahmet Bulut, 'böyle bir adam var almak ister misin?' dedi. Tabi ki evet dedim. Oyuncuyla görüşme yaptık o da gelmek istedi. Artık Prosedürler kaldı. Benfica kulübü Gedson'u bize kiraladı. Bizim orta saha bölgesine bir arayışımız vardı. Oraya alabileceğimiz en iyi adamı aldık. Bir iki transfer daha yapacağız. Bizim kimseyle bir problemimiz yok. Olaylar çok farklı yerlere çekildi. Galatasaray camiasıyla bir tersleşme derdimiz yok. Galatasaray camiası Türk futbolunun lokomotif takımlarından bir tanesidir. Bizim hiç kimseyle bir problemimiz yok. Kimseyle bir yarışımız da yok. Biz kendi halimizde mütevazi bir Anadolu takımıyız. Bizim için çok lüks olan bir transferi yaptık. Bu tarz transfer yapmak hakikaten çok zor. Oyuncuyu bize teklif ettiler, bizim de şartlarımıza uydu.


GALATASARAY İLE BİR SORUN VAR MI ?

Kesinlikle Beşiktaş ile yaptığm işbirliğini Galatasaray'la da yapardım Aytaç transferi için görüşüyorduk. Ama bu transfer olunca Aytaç Kara transferi biraz geriye düştü. Biz herkesle her transfer işbirliğine varız. Rizespor'la Galatasaray camiası arasında bir sıkıntı vardı. O gün Burak başkana da söyledim. Bizim bir problemimiz yok. Biz ikimizde kucağımızda bir bomba bulduk gel bunu çözelim. Burak başkan da buna sıcak baktı, beraber oturduk konuştuk. Fakat o gün bazı insanlar bu işi bozdular. Galatasaray camiası içerisinde bazı isimler bozdu.

TRANSFER DÖNEMİNDE YAPILACAK HAMLELER

Semih Kaya'yı takımımda görmek istiyorum. Şartlar elverirse iki futbolcu alacağız. Stoper almayı düşünüyoruz. 3 Tane stoperimiz var. Bunları yedekleyecek biri lazım. Sağ bek transferi düşünüyoruz. Gökhan Gönül'ün yedeği. Kimse de Gökhan'ın yedeği olmak istemiyor. Türk futboluna İmza atmış bir kardeşimiz. İsim söylediğimiz zaman farklı yerlere çekiliyor. Rakamlar yükseltilmek için iki kulüp karşı karşıya getiriliyor. Bu yüzden fazla detaya girmek istemiyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal