31.08.2021-18:41 (Son Güncelleme:31.08.2021-18:41)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferi için yoğun bir mesai harcadığı Gedson Fernandes transferinin nasıl sonuçlanacağı merak içerisinde bekleniyor.



2

Gedson Fernandes'in Kimdir?

Gedson Fernandes'in Kimdir?

Tam adı Gedson Carvalho Fernandes olan genç yıldız 9 Ocak 1999 tarihinde Sao Tome ve Principe adalarında dünyaya geldi. Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica alt yapısında yetişen 22 yaşındaki yıldız futbolcu alt yapıda gösterdiği performansın ardından Benfica'da A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Benfica'da 60 karşılaşmada forma giyen Gedson Fernandes, 3 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. 2019-2020 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'a kiralık olarak gönderilmiş ancak İngiltere kariyeri pek istediği gibi geçmemişti. Kulübü Benfica'ya geri dönen Gedson Fernandes, geçtiğimiz sezonun devre arasında ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a kiralık olarak transfer olmuştu. Sarı kırmızılı formayla 18 karşılaşmada forma giyen Gedson Fernandes bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamasının ardından kiralık sözleşmesinin bitimiyle birlikte kulübü Benfica'ya geri dönmüştü.



3

Nereli, Kaç Yaşında?

Nereli, Kaç Yaşında?

9 Ocak 1999 tarihinde Sao Tome ve Principe adalarında doğan genç futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in Portekiz vatandaşlığı bulunuyor.



4

Hangi Takımda Oynuyor?

Hangi Takımda Oynuyor?

Gedson Fernandes, Portekiz Ligi'nin başarılı kulüplerinden alt yapısında yetiştiği Benfica'da forma giyiyor ve kulübü ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.



5

Hangi Mevkide Oynuıyor?

Hangi Mevkide Oynuıyor?

Gedson Carvalho Fernandes, orta sahada görev alıyor. Ayrıca hem savunmaya dönük hem hücüma dönük bir oyun ortaya koyuyor.



6

Gedson Fernandes'in Bonservis Ücreti Ne Kadar?

Gedson Fernandes'in Bonservis Ücreti Ne Kadar?

Portekiz ekibi Benfica, transfer döneminin başlarında Gedson Fernandes'in takımdan ayrılmasına izin vermezken oyuncusunun ayrılma isteğine karşı koyamayıp bonservis ücretini 12 Milyon euro olarak belirledi.



7

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i Transfer Etmek İstiyor Mu?

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i Transfer Etmek İstiyor Mu?

Transfer döneminin başından beri Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Gedson Fernandes'i kadrosuna katabilmek adına yoğun bir mesai harcarken oyuncu ve kulübü ile bir süredir görüşmelerini sürdürüyor. Benfica'nın bonservis ücreti ile birlikte göndermek istediği Gedson Fernandes'i satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş yönetimi Benfica ile sürdürdüğü görülmelerde büyük bir aşama kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR