Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi Mallorca Formasıyla La Liga'da Bir İlke İmza Attı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan ve son olarak La Liga ekibi Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriqi ilk çıktığı maçta rekor kırdı.

03.02.2022-16:01 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-16:01) Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi Mallorca Formasıyla La Liga'da Bir İlke İmza Attı!

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde olan ve Fenerbahçe'ye transferi dört gözle beklenen yıldız futbolcu Vedat Muriqi büyük bir ters köşeye imza attı ve İspanyol ekibi Mallorca'nın yolunu tuttu. Vedat Muriqi'den gelen bu transfer hamlesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Kosovalı yıldız, Mallorca formasıyla ilk karşılaşmasına ise çıktı. Yıldız golcü Mallorca formasıyla bir ilke de imza attı.

İLK MAÇINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi İspanya Kral Kupası'ndaki ilk karşılaşmasına Vallecona karşısında çıktı. Takımın sahasından 1-0 yenilmesine engel olamayan futbolcu diğer taraftan sahada çıktığı 22 hava topunun 15'ini kazandı. Kosovalı golcü çıktığı ilk karşılaşmada böylece ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu. Vedat Muriqi'nin bu başarısını bu sezon hiçbir La Liga futbolcusu başaramadı.

NET GOLÜ KAÇIRDI

Kosovalı yıldız futbolcu yeni takımında çıktığı ilk karşılaşmada golle tanışmak üzereydi. Vallecano ile oynanan Kral Kupası maçının 80. dakikasında altıpasın içerisinde boş kaleye yaptığı kafa vuruşundan yararlanamayan yıldız futbolcu ilk maçında golle tanışma fırsatını da kaçırmış oldu. Kaçan golün ardından Vedat Muriqi İtalya basınında gündem oldu. İtalyanlar Vedat Muriqi'nin kaçırdığı gol sonrası, 'Ne büyük hata!' yorumu yaptılar.


TÜRKİYE'YE GELMESİ BEKLENİYORDU

Fenerbahçe'nin eksi futbolcusu Vedat Muriqi'nin uzun süredir peşinde olduğu ve futbolcuyu çok transfer etmek istediği biliniyordu. Sarı lacivertlilerin uzun süredir transfer etmek istediği futbolcu transferde sürpriz bir ters köşeye imza atmış ve İspanyol ekibi Mallorca'nın yolunu tutmuştu. Bu transfer çok konuşulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal