Çarşı Pazar Filminin Konusu Nedir?

Yerli komedi filmlerinden Çarşı Pazar konusu ve oyuncu kadrosu internette en çok aratılan konular arasına girdi. Peki Çarşı Pazar filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

03.02.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-17:52) Çarşı Pazar Filminin Konusu Nedir?

Çarşı pazar filmi,  Muharrem Gülmez tarafından yönetiliyor. Çarşı Pazar filmi 2015 yılında vizyona girmiş bir komedi filmidir. Peki Çarşı Pazar filmi konusu nedir? 

ÇARŞI PAZAR FİLMİ KONUSU NE?

Kahraman, geçimini aile büyüklerinden ona miras kalmış olan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışan bir adamdır. Çok iyi yürekli bir tellak olarak tanınmış olan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Çok varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiş ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Müteahhit’in asıl amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan biri olan Cemil hiç anlaşamadığı Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar vermiştir.

Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışmaktadır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derde girmiştir. Kahraman’ın borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecek olmasına endişelen Kahraman parayı bulmak için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvamışlardır.

ÇARŞI PAZAR FİLMİ OYUNCULARI

Filmin başrollerinde Erdem Yener, Ayhan Taş ve Elif Nur Kerkük yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal